LED verlichting voor clubs

LED verlichting voor clubs

Het is erg belangrijk om bij een club of discotheek opvallende of juist subtiele LED verlichting toe te passen. U kunt veel verschillende soorten LED verlichting gebruiken maar met LED strips haalt u de maximale klantbeleving uw club binnen.

Om gebruik te maken van LED verlichting heeft u een aantal producten nodig. LED strips zorgen dat het goed verlicht is, om deze LED strips af professioneel weg te werken heeft u aluminium LED profielen nodig.
U haalt met de combinatie LED strip & LED profielen het maximale lichteffecten de meest lange levensduur uit de strips.

U heeft de keuze uit verschillende kleuren licht. Wat het meest aangeraden is in clubs zijn RGBW led strips omdat deze allemaal verschillende kleuren kunnen weergeven en daarnaast ook beschikken over wit licht (wel zo handig op het einde van de avond of nacht).

Bij de aluminium led strip profielen kunt u er voor kiezen om er eindkapjes en montageklemmen bij te nemen om het netjes te kunnen afwerken. Bij de eindkappen heeft u weer de keuze om ze te nemen met of zonder kabeldoorvoer die keuze is aan u.

Met de afdekkingen voor de aluminium led strip profielen kunt u kiezen uit heldere en opale afdekkingen. Wanneer de lichtlijnen direct in het gezichtsveld komen kunt u het beste de opale afdekkingen kiezen. Als het licht indirect wordt gebruikt dan kunt u het beste de heldere afdekkingen nemen.

Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met het team van LED-gigant.nl.