LED strip infrezen

inbouw led profielen

Voor  het infrezen van LED strips in combinatie met LED profielen bent u bij LED-gigant.nl aan het juiste adres.
Als gespecialiseerd LED strip leverancier heeft LED-Gigant een groot assortiment LED strip profielen die eenvoudig kunnen worden ingefreesd en gemonteerd. Zo heeft u altijd de ideale oplossing voor het netjes afwerken van LED strips in bijvoorbeeld vloeren, muren, wanden, houten planken of zelfs in plafonds. De mogelijkheden van onze LED profielen zijn eindeloos.
Naast de LED profielen om in te frezen leveren wij ook LED strips welke volledig passen binnen uw projecteisen en budget. wij leveren ruim 150 soorten LED strips uit eigen voorraad! 


Type LED strip aluminium inbouw profielen voor LED strips.
Er is keuze uit twee verschillende profielen om in te vrezen, namelijk een profiel met een T vorm of een U vorm profiel. Welke profiel voor u het meest geschikte in te frezen profiel voor LED strip is, hangt af van de ondergrond.
Deze T vorm inbouwprofielen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.
T profiel

led-profiel-inbouw-goedkoop

U profiel
grote-led-inbouw-profielen

Deze U profielen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Een groot voordeel van de T inbouw profielen is dat deze een mooie rand hebben. Dit geeft de LED strip een luxe uitstraling. Het U inbouw profiel kan volledig vlak worden ingebouwd. Goed vrezen is uiteraard noodzakelijk.
De montage van beide profielen is zeer eenvoudig. Gewoon met goede lijm (afhankelijk van de ondergrond). De led strip kan eenvoudig in het profiel worden geplaatst. De gratis bijgeleverde afdekking maakt het geheel compleet af.

Neem contact op met LED-gigant.nl om uw lichtwensen te realiseren.