Filters

Voltage +

Wattage +

Aantal LED's +

CRI waarde +

Lengte +

Breedte LED strip +

Product Dimbaar +

Product Kelvin waarde +

Product IP waarde +

Type afdekking +

Kleur +

Type LED profiel afdekking +

Lumen output per meter +

Binnenmaat +

Buitenmaat +

Toepassing +

Vorm LED profiel +

Plaatsing +

Productcategorieën +

LED strip connectoren

Led strip connectoren

LED strips met met elkaar verbinden gaat zeer eenvoudig met deze LED strip connectors van LED-Gigant.nl. Deze zijn speciaal gemaakt voor het installeren en verbinden van alle type LED strips.

De connectors zijn vekrijgbaar in 8mm, 10mm en zelfs in 12mm (RGB + RGBW LED strips).

Wanneer u op zoek bent naar de juiste connectors voor uw project, let dan goed op de juiste breedte van uw LED strips. De meest gangbare strips zijn leverbaar in 8mm en 10mm, dit is van toepassing op de enkelkleurige LED strips.

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op nummer 0850020244

LED strip aansluitingen van LED-Gigant.nl

✓ Connectors voor LED strips waaronder 12 volt & 24 voltLED strips.
✓ De oplossing voor het verbinden van LED strips
✓ Uit voorraad leverbaar
✓ Nergens voordeliger
✓ 5 jaar garantie

Heeft u zelf een particulier of zakelijk project en bent u op zoek naar advies bij het kopen van de juiste led strip, neem dan gerust contact op met het service team van LED-Gigant.nl. Wij zijn bereikbaar op nummer 0850020244, ook kunt u onze chat service gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook gewoon een e-mail sturen.

Wat is een LED connector?

Een LED connector is een apparaat waarmee twee of meer LED strips met elkaar verbonden kunnen worden. Dit wordt vaak gebruikt voor projecten waar meerdere LED strips nodig zijn, zoals in verlichtingsdisplays of grootschalige decoraties. LED strip connectoren zijn er in verschillende maten, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de connector dezelfde maat heeft als de LED strip.

Wat is een RGB LED strip connector?

Een RGB LED Strip connector is een apparaat voor het aansluiten van RGB LED strips. Hij heeft drie vrouwelijke poorten waarop de mannelijke uiteinden van de RGB LED strips kunnen worden aangesloten. Hierdoor kunnen de LED strips gemakkelijk worden aangesloten en losgekoppeld.

Wat is een andere benaming voor LED light connector?

Een andere naam voor LED licht connector is LED strip connector.

Wat is een click connector?

Een click connector is een connector die twee of meer stukken LED strip aan elkaar koppelt door middel van een klikbeweging.

Wat is een LED voeding?

Een LED-voeding is een apparaat dat de LED-strip van stroom voorziet. De voeding kan in een stopcontact worden gestoken of op een batterij worden aangesloten.Resultaat 1–16 van de 73 resultaten wordt getoond

Selecteer een Afleverpunt