LED verlichting inbouwen caravan

stacaravan verlichting

LED verlichting inbouwen in een caravan

Veel caravan eigenaren willen graag led verlichting inbouwen en de overstap maken naar voordelige LED verlichting. Omdat er in de caravan spanning van een 12 volt accu komt, zal zuinige LED verlichting voor langere branduren zorgen en zal de levensduur van de accu aanzienlijk worden verlengd. Doordat de accu van een caravan door een dynamo wordt opgeladen met verschil in spanning is het van belang om speciale LED verlichting en LED lampen in te bouwen.

LED strips zijn erg populair om te gebruiken in ieder type caravan. Onze LED strips kunnen zonder problemen worden aangesloten op de 12 volt accu spanning van uw caravan en makkelijk worden ingebouwd.
LED-Gigant.nl is de webshop als het gaat om 12 volt LED verlichting voor in de caravan. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop LED strips voor in de caravan en speciale profielen voor in een de caravan.

Bij het plaatsen van de LED strip waar 24 Volt in wordt gebruikt zal u de accuspanning terug moeten brengen naar 12 Volt door middel van een speciale LED omvormer.
U kunt de LED strips op maar laten maken door ons, hiervoor hebben wij uiteraard wel de juiste maten nodig. Neemt u hiervoor contact op via support  @  led-gigant.nl (IVM SPAM) zodat wij u kunnen helpen bij uw bestelling.

LED-Gigant.nl is de LED caravan verlichting expert en heeft een uniek aanbod inbouw oplossingen

Wanneer u bijvoorbeeld LED strips in uw caravan wilt inbouwen hebben wij de geschikte oplossing.

Kies de juiste 12volt LED strip, u heeft de keuze uit wit, warm wit, groen, geel, rood of RGB (multicolor).
U kunt er natuurlijk voor kiezen om de LED strip door middel van 3m in uw caravan op de juiste plek te plaatsen.
De strip zal echter na verloop van tijd los laten. Om dit probleem op te lossen en voor een goede en juiste montage van de LED strips in uw caravan te zorgen bieden wij de volgende oplossing.

Maak bij het inbouwen van een LED strip gebruik van een speciaal profiel voor uw caravan. Wij hebben een ruim assortiment aluminium profielen waarin u de LED strip eenvoudig kunt inbouwen, al deze profielen zijn uit voorraad leverbaar in onze webshop. Deze kunt u eenvoudig door middel van een ijzerzaag op de gewenste maat zagen. U heeft de keuze uit vrijwel iedere afmeting zo is er altijd een juist profiel voor in uw caravan leverbaar. U kunt de profielen monteren door middel van montageklemmetjes of de profielen direct vastboren op de juiste plek.

Wanneer u indirecte verlichting in uw caravan wilt gaan gebruiken adviseren wij om een profiel te nemen zonder speciale afdekking. Wanneer u de LED verlichting in uw caravan in het zicht wilt plaatsen hebben wij speciale led profielen voor in de caravan met bijvoorbeeld een 90 graden hoek of een ronde afdekking.

Wij hebben meer dan 500 caravans in Nederland en Belgie voorzien van LED verlichting. Met name onze LED strips en LED strip profielen zijn favoriet bij onze caravan bezitters.

LED strips voor in de caravan 12 volt (direct aan te sluiten op de accu)
✓ Verkrijgbaar op rol van 5 meter of op maat te laten maken (neem hievoor svp contact op via support @ led-gigant.nl ivm spam even zelf intypen svp)
✓ Eenvoudig zelf op maat te knippen
✓ Uit voorraad leverbaar
✓ Nergens voordeliger
✓ 5 jaar garantie
✓ Extra Korting bij meer dan 25 meter strip, neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Waarom LED strips voor uw caravan van LED-Gigant.nl?

De LED strips voor in de caravan van LED-gigant zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange eigen import en productie leveren wij alleen de beste kwaliteit caravan LED strips.

✓ Ideale lichtverdeling voor in uw caravan
✓ Eenvoudige installatie
✓ Verlengde levensduur LED strips en uw caravan accu
De LED strip profielen leverancier van Europa!