Over LED Gigant

Bestaan van LED Gigant

Zoals vele bedrijven zijn begonnen is ook LED-Gigant.nl ontstaan vanuit een opvallend en vaak terugkerend probleem. De oprichters van LED-Gigant.nl verkochten al geruime tijd LED verlichting via het internet.

Omdat klanten vaak de vraag stelden, hoe LED strips het beste konden worden weggewerkt, is het team van LED-gigant.nl gaan brainstormen. LED profielen voor het wegwerken van LED strips bleken de beste oplossing voor het probleem te zijn.

Zo is in 2010 het idee om een totaaloplossing voor LED lichtlijnen te leveren ontstaan.

De 1e jaren kende nog weinig afnemers de weg op het internet en van LED profielen hadden ook nog weinigen gehoord.

Vanaf 2015 is LED-gigant.nl enorm gaan groeien in het aanbod aan unieke LED oplossingen.

Sinds de oprichting hebben wij vele tienduizenden klanten in binnen en buitenland voorzien van de gewenste LED lichtlijn en andere soorten LED oplossingen, hier zijn wij uiteraard erg trots op.

Wij leveren LED lichtlijnen tot maar liefst 50 meter in elke gewenste sterkte, kleur en binnen ieder budget!

Kom gerust langs voor meer informatie over LED lichtlijnen voor uw eigen project, bel nu met het team van LED-gigant.nl of kom gezellig langs in onze winkel.

De eerste twee webshops werden opgezet voor de Duitse & Belgische / Nederlandse markt. www.led-gigant.nl voor Nederland & België en www.led-gigant.de voor Duitsland. Inmiddels is het team uitgebreid en werken er in totaal 12 werknemers bij LED-Gigant.

De webshops zijn ook actief in de volgende landen:
  • Oostenrijk www.led-gigant.at
  • Zwitserland www.led-gigant.ch
  • Zweden www.led-gigant.se