Over LED Gigant

Vanaf vandaag heten wij u van harte welkom in ons nieuwe pand aan de Vleetstraat 14b te Purmerend.

Kom langs voor een kennismaking.

Bij LED gigant vindt u passievolle lichtprofessionals met vele jaren kennis en ervaring op het gebied van verlichting. Met een enorme kennis over LED verlichting en het realiseren van lichtplannen staan wij 6 dagen per week voor u klaar.

Ook voor de assemblage en het realiseren van verlichting in uw eigen projecten bent u bij ons aan het juiste adres. 

Zoals vele bedrijven zijn begonnen is ook LED-Gigant.nl ontstaan vanuit een opvallend en vaak terugkerend probleem. Wij verkochten sinds de oprichting voornamelijk via het internet. Inmiddels hebben wij een eigen pand met een enorme voorraad aan LED strips, LED profielen, LED aansturing, LED 3 fase oplossingen en ons eigen Plug and Play LED systeem welke u bij ons in de winkel kan komen ervaren. Wij stellen direct een offerte voor u op waarbij wij u de mogelijkheid bieden alle verlichting direct mee te nemen.

Loop gerust eens bij ons binnen. In onze LED winkel willen wij het professioneel, maar vooral laagdrempelig houden. Daarmee bedoelen wij dat u natuurlijk van harte welkom voor al uw vragen. Al is het voor een praatje, een vraag of een kennismakingsgesprek met een kop koffie.

Sinds de oprichting hebben wij vele tienduizenden klanten in binnen en buitenland voorzien van de gewenste LED oplossingen en hier zijn wij uiteraard erg trots op.

Kom gerust langs voor meer informatie over LED lichtlijnen voor uw eigen project, bel nu met het team van LED-gigant.nl of kom gezellig langs in onze winkel.

De eerste twee webshops werden opgezet voor de Duitse & Belgische / Nederlandse markt. www.led-gigant.nl voor Nederland & België en www.led-gigant.de voor Duitsland. Inmiddels is het team uitgebreid en werken op het moment van schrijven in totaal 12 werknemers bij LED-Gigant.

 

Selecteer een Afleverpunt