Filters

Voltage +

Wattage +

Aantal LED's +

CRI waarde +

Lengte +

Breedte LED strip +

Product Dimbaar +

Product Kelvin waarde +

Product IP waarde +

Type afdekking +

Kleur +

Type LED profiel afdekking +

Lumen output per meter +

Binnenmaat +

Buitenmaat +

Toepassing +

Vorm LED profiel +

Plaatsing +

Productcategorieën +

LED voeding 12 volt

LED voeding 12 volt

https://www.youtube.com/watch?v=VkdNIdQbOuY

Bent u op zoek naar een duurzame 12 volt LED voeding ? Wij hebben een uitgebreid assortiment 12 volt LED voedingen uit voorraad leverbaar.

Deze 12 volt LED voedingen zijn speciaal ontwikkeld voor 12 volt LED verlichting en om 12 volt LED strips van stroom te voorzien.
Er zijn verschillende benamingen voor deze trafo’s ; LED trafo, LED driver of LED transformator, de betekenis hiervan is allemaal gelijk en deze hebben allemaal dezelfde functie, namelijk LED strips van de juiste spanning en stroom voorzien.
LED trafo’s worden gebruikt in laagspanning schakelingen, zoals een 12 volt omgeving.

LED voeding 12 volt van LED-Gigant.nl

✓ Onze trafo’s zijn in diverse voltages verkrijgbaar, waaronder 12 volt & 24 volt.
✓ Verkrijgbaar in verschillende wattages tot van 12 watt tot 500 watt.
✓ De oplossing voor het voeden van 12 volt lampen
✓ LED voedingen leverbaar in IP20 & IP67
✓ Leverbaar voor binnen en buiten gebruik
✓ Altijd uit voorraad leverbaar
✓ Nergens voordeliger
✓ Tot 5 jaar garantie

Wat is een 12 volt LED voeding?

Een 12 volt LED voeding is een apparaat dat LED spots van voedingsspanning voorziet. Het regelt de stroom en zet de wisselstroom om in gelijkstroom, die dan gebruikt wordt om de 12v LED lamp van je juiste spanning te voorzien. Voedingen worden ook wel drivers genoemd. Een driver is eigenlijk een soort voeding, maar hij bevat extra schakelingen die hem betrouwbaarder en veiliger maken voor gebruik met LED’s. Daarom raden we aan waar mogelijk een driver te gebruiken in plaats van een standaard voeding 12v.

Waarom een LED voeding gebruiken?

De LED lamp 12v wordt steeds populairder omdat ze energiezuiniger zijn dan traditionele gloeilampen. Maar LED’s hebben een ander soort voeding nodig dan gloeilampen. Gloeilampen kunnen rechtstreeks in een stopcontact gestoken worden, maar LED’s hebben een constante gelijkstroom nodig om goed te werken. Dat is waar een LED voeding een rol speelt. Een LED driver zorgt ervoor dat je LED’s de juiste hoeveelheid spanning krijgen krijgen en voorkomt schade door spanningspieken.

Hoe een LED voeding kiezen?

Bij het kiezen van een LED voeding zijn er verschillende dingen die je in overweging moet nemen, waaronder

  • Het aantal LED’s dat je van spanning voorziet: Zorg ervoor dat je een voeding kiest die het aantal LEDs dat je gebruikt aankan. Als je met één voeding te veel LEDs probeert te gebruiken, zullen ze niet goed werken en kunnen ze beschadigd raken.
  • Het vermogen: Het wattage vertelt je hoeveel elektriciteit de voeding kan leveren. Ook hier geldt dat je dit vermogen niet mag overschrijden, anders kunnen je LEDs beschadigd raken.
  • Spanningsvereisten: De meeste laagspannings-LED’s werken op 12 volt gelijkstroom. Sommige vereisen echter 24 volt. Controleer zeker de spanningseisen van je bijzondere LEDs voor je een voeding kiest.

Welke voeding voor LED verlichting?

Wat voor voeding hebben LED strips nodig? Als je LED strip op 12V werkt, gebruik dan een 12V voeding. . Zorg ervoor dat de LED strip goed is aangesloten op de controller voordat u deze inschakelt. Als de LED-strip niet goed is aangesloten, kan dit de strip beschadigen en ervoor zorgen dat deze niet meer werkt.

Wat is een dimbare 12 volt LED voeding?

Een dimbare 12 volt LED voeding is een type driver die kan worden bestuurd om een ​​geleidelijke afname of toename van de helderheid te bieden. Hierdoor kunnen gebruikers de helderheid van de dimbare led spot aanpassen aan het gewenste niveau, zonder dat ze de lichten herhaaldelijk aan en uit moeten doen. De dimbare LED drivers werken op dezelfde manier als standaard drivers. Ze passen de spanning aan om het gewenste werkniveau voor LED-verlichting te creëren. Met een dimbare LED driver kun je echter dingen doen die met een standaard driver niet kunnen. Met deze variant regel je de helderheid van de 12v LED lampen.

Heeft u zelf een particulier of zakelijk project en bent u op zoek naar advies bij het kopen van de juiste voeding, neem dan gerust contact op met het service team van LED-Gigant.nl. Wij zijn bereikbaar op nummer 0850020244, ook kunt u onze chat service gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook gewoon een e-mail sturen.Resultaat 1–16 van de 74 resultaten wordt getoond

Selecteer een Afleverpunt