LED strips douche

Wanneer u van plan bent om uw douche te gaan voorzien van extra sfeer, dan mag de juiste LED verlichting natuurlijk niet ontbreken.
LED-gigant.nl heeft hiervoor een passende oplossing, namelijk LED strips in combinatie met LED strip profielen. Deze kunt u eenvoudig wegwerken in de douche of iedere andere natte ruimte.
Deze verlichting kan dienen als achtergrondverlichting, maar ook als sfeervolle verlichting voor een romantisch avondje en een extra ontspannen douche.
Gaat u liever voor hoofdverlichting dan bieden onze zeer krachtige LED strips uitkomst.

De combinatie LED spots & LED strips voor uw douche is voor ons geen enkel probleem! Wij leveren naast LED lichtlijnen ook waterdichte LED spots in iedere gewenste afmeting of kleur.

LET OP!

Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed waterdicht te worden geplaatst.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende beschermd zijn tegen vocht. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee en creëert u mooie lichteffecten.
Wij leveren ruim 250 verschillende LED profielen uit voorraad welke u tevens kunt komen bekijken in onze LED showroom.

U kunt al onze LED profielen eenvoudig vastboren, vastkitten of gebruik onze montageklemmen voor LED profielen.

Uniek is de superkrachtige montagetape voor LED profielen, deze hebben een kleefkracht van wel 80kg per meter! vochtbestendig, weersbestendig en geschikt voor alle ondergronden.

De afdekkingen
Onze afdekkingen zijn in het LED profiel te klikken. Hierdoor kunt u deze eenvoudig plaatsen maar ook weer losmaken indien u de LED strip na verloop van tijd zou willen vervangen.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van de LED verlichting.

Breng gerust een bezoekje aan onze LED verlichting showroom en laat u informeren door onze enthousiaste medewerkers.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een tracking trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen. U bent tevens van harte welkom in onze LED winkel.

Vraag hieronder een direct een offerte aan

Neem contact met ons op