LED strip voor een bar

bar led verlichting

LED strip bar verlichting

Wanneer u plannen heeft om een bar te voorzien van LED verlichting bent u bij LED-gigant.nl aan het juiste adres.
Een bar voorzien van LED verlichting is zeer eenvoudig. Er zijn diverse verlichtingsmogelijkheden om een bar uit te lichten.

Wij hebben ruim 30 verschillende LED profielen die u kunt monteren om een bar te voorzien van LED strips. De meest voorkomende oplossing is de LED strips aan de onderzijde van de bar monteren. U zet uw LED strip profiel eenvoudig vast aan de onderzijde van het blad, vervolgens plaatst u de LED strip in het profiel en kunt u genieten van het licht van de strip. Ons aanbod LED bar verlichting is gunstig in prijs en kwaliteit. De LED strips van LED Gigant voorziet iedere bar van ruim voldoende licht.

LED strip verlichting bar

LET OP: Voor het verlichten van een bar adviseren wij u altijd gebruik te maken van LED strips in combinatie met LED strip profielen.

Wat heeft u nodig om een bar te voorzien van LED strips hebben wij hier stap voor stap voor u beschreven.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht komen te liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip in 12 of 24 volt!
De volgende LED strips zijn geschikt voor uw bar / restaurant.

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij verkopen tevens WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.

De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast losse controllers / wifi controllers voor LED strips, bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbedieningen aan.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen.

Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

bar led verlichting

Voordelige Aluminium LED strip profielen voor het uitlichten van een bar.

Aluminium LED strip profielen van LED-gigant zorgen voor een goede afwerking met een mooie, nette en luxe uitstraling van uw bar. Aluminium LED strip profielen zorgen ervoor dat LED strips tevens minder warm worden. Het aluminium zorgt voor een goede warmte verdeling en dit zorgt voor een positief effect op de levensduur van LED strips.

✓ Strakke afwerking van uw LED strips
✓ Ideale lichtverdeling
✓ Eenvoudige installatie
✓ Verlengde levensduur LED strips

Led strip buitenprofielen zorgen voor een mooie verdeling van het licht van de LED strip. De matte afdekking zorgt er voor dat de ledpuntjes van de LED strip niet zichtbaar zijn terwijl u met de heldere afdekking de maximale lichtopbrengst behoud. De LED strip profielen zijn ideaal buiten te gebruiken. Voor al onze LED strips in onze webshop is er een geschikt led strip aluminium profiel verkrijgbaar. De profielen zijn ideaal voor gebruik voor zowel binnen als buiten. De LED strip profielen worden standaard gratis geleverd met heldere of opale afdekking. (keuze optie),

Wat u nodig heeft om LED strips te gebruiken is afhankelijk van uw wensen om de bar uit te lichten en de wensen met betrekking tot de bediening van de strips.

bar verlichten led

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.
Wanneer u een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244.


Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden.

led strips voor onder een bar