LED strip groothandel

LED strip groothandel

LED strips zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit iedere ruimte die behoefte heeft aan een unieke uitstraling. Van grote ruimte tot kleine kamer, LED strips kunnen gewoonweg niet meer ontbreken.
Wij als groothandel in LED strips bieden al onze LED strips zowel aan de zakelijke klant als de particuliere eindgebruiker.
Wij zijn naast een webshop een groothandel in LED strips en leveren onze producten door heel Europa.

Wij leveren LED strips in zowel 12 volt, 24 volt en zelfs 48 volt in diverse wattages, van lichte strips 4,8 watt per meter tot zware alleskunners met enorme lumen opbrengsten tot wel 3500 lumen per meter!

Direct uw LED strips afhalen? Bel ons dan direct op nummer 0850020244.

Verkeerde montage van de strips zorgt ervoor dat de levensduur aanzienlijke wordt verminderd.
Wanneer LED strips worden gemonteerd in onze speciale LED strip profielen zal de levensduur aanzienlijk worden verlengd. De aluminium profielen zorgen er namelijk voor dat de strips veel minder warm worden. LED strips met een hogere wattage worden,  wanneer deze zonder aluminium profiel worden gemonteerd vaak te warm waardoor deze door kunnen branden.
De oplossing voor dit profiel is om de LED strips in onze profielen te plakken.

Wij leveren LED strips tegen de laagste prijzen op het internet maar deze zijn ook af te halen en te testen in onze LED strip groothandel te Purmerend.

Webwinkel voor LED strips

Er zijn in Nederland en België vele webshops en winkels die LED strips aanbieden.
Wij van LED-Gigant bieden LED strips aan tegens groothandelsprijzen.
Kortom u betaald nooit teveel voor uw LED strip want door onze eigen productie kunnen wij LED strips aanbieden met hoge korting en ook hebben wij regelmatig aanbiedingen voor u.
Zo betaald u nooit teveel voor u LED strip profielen. Wanneer u bij onze groothandel of via de webshop meer dan 50 meter profiel wenst af te nemen geven wij u direct korting.

Neem hiervoor contact met het team van LED-Gigant op nummer 0850020244.

Kortom bent u op zoek naar een groothandel in LED strip profielen neem dan nu contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

LED verlichting Showroom
Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw LED verlichting.
Wanneer u een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier of bel ons op nummer 0850020244.
Kijk voor de actuele openingstijden op onze google pagina.
Zoek hiervoor op LED gigant in google.