LED camper verlichting

Als camper eigenaar wilt u natuurlijk mooie en voordelige verlichting in uw camper.
LED-Gigant is de specialist als het gaat om led camper verlichting. In uw kampeerauto of camper wordt in veel gevallen waarschijnlijk 12 Volt of 24 Volt gebruikt.
De LED strips voor in de camper van LED-Gigant.nl zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de camper.

camper led strips

inbouwen led camper

led inbouwen camper auto

LED strips inbouwen in de camper
LED strips inbouwen is de oplossing voor mooie verlichting in uw camper. Lees alles over het inbouwen van LED strips in de camper op de volgende pagina. (klik op pagina).
Lees hier alles over LED camper verlichting

Lichtopbrengst in uw camper
De lichtopbrengst bij LED Verlichting word niet alleen bepaald door het aantal LED’s op de LED strip die een strip bevat maar ook de kwaliteit van de LED’s zelf . Zo kan één hoge kwalitatieve LED strip meer licht geven als een LED strip met een mindere kwaliteit.
Wij van LED-Gigant.nl staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit LED strip met kwalitatief goede LED’s. Wij hebben vaak van onze klanten gehoord dat zij goedkope LED lampen voor in de camper hebben aangeschaft die niet de juiste kwaliteit hadden.

Lichtkleur in uw camper

Wanneer u LED verlichting in uw camper wil gaan gebruiken heeft u een met onze strips een ruime keuze. Goedkope led verlichting geeft vaak een slechte kwaliteit en erg fel licht. Dit is niet prettig voor in de camper. Daarom adviseren wij van LED-Gigant.nl altijd een neutrale kleur led strip aan te schaffen warm wit 2700 tot 3000 kelvin, dit is vergelijkbaar met de meest gangbare halogeen camper verlichting.

Prijs LED camperverlichting

Er zijn nog niet veel aanbieders op het gebied van voordelige LED lampen en LED verlichting voor  in de camper / kampeerauto’s of campers. U zult op internet vaak 12 volt of 24 volt camperverlichting tegenkomen, deze verlichting is vrijwel nooit bestand tegen piekspanning / overspanning. De LED verlichting / LED strips van LED-Gigant.nl zijn speciaal geschikt voor campers bestemd en u kunt al onze verlichting dan ook zonder problemen één op één vervangen met uw huidige verlichting of aansluiten op de accu. Daarnaast bieden wij ook nog eens erg voordelig onze LED camperverlichting aan.

Spanningsbereik in de camper

De LED strips van LED-Gigant.nl dienen goed te werken in een breed spanningsbereik. Dit om ontploffing of het doorbranden van de LED strips te voorkomen.
Deze problemen worden veroorzaakt door overspanning en piekspanning die het stroomnetwerk afgeeft als de accu wordt opgeladen door middel van; 230 volt laders Dynamo’s, Zware zonnepanelen, windmolens.
Kort gezegd houd dit in dat bij een 12 volt stroomnetwerk normale 12 volt LED verlichting de piekspanning en overspanning die wordt afgegeven tijdens het laden van de accu niet kan verwerken en dit kan resulteren in ontploffing of doorbranden van de desbetreffende LED lampjes op de LED strip.
De Multi-voltage LED verlichting van LED-Gigant.nl is hier wel tegen bestand doordat onze 12 Volt lampjes een geproduceerd zijn voor een breed spanningsbereik van meestal 10,5V tot 15V of hoger uiteraard is dit ook geval van onze 24V verlichting deze verlichting is piekspanningsbestendig tot wel 48V of hoger.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.
Met onze LED profielen heeft u ongekende mogelijkheden bij het gebruik van LED strips. Met name 45 graden profielen zijn uitermate geschikt voor het plaatsen in de nok van een zolder.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies het gewenste voltage van uw LED strip

12 volt – extra warm wit – 2700 kelvin

12 volt – warm wit – 3000 kelvin

12 volt – natuurlijk wit – 4000 kelvin

12 volt – koud wit – 6000 kelvin

12 volt – dual white / CCT

12 volt – kleur

12 volt – RGB

12 volt – RGBW ( RGB + WIT)

12 volt – RGBWW ( RGB + WARM WIT)

12 volt adresseerbaar (pixel gestuurde smart oplossingen)

Naast onze 12 volt series leveren wij ook 24 volt LED strips. Gaat u voor een lengte van 10-13 meter dan adviseren wij 24 volt LED strips.

24 volt – extreem warm wit – 2500 kelvin

24 volt – extra warm wit – 2700 kelvin

24 volt – warm wit – 3000 kelvin

24 volt – natuurlijk wit – 4000 kelvin

24 volt – koud wit – 6000 kelvin

24 volt – dual white CCT

24 volt – RGB

24 volt – RGBW (RGB + WIT)

24 volt – RGBWW ( RGB + WARM WIT)

24 volt – RGBCCT ( RGB + WIT TINTEN WARM TOT KOUD

24 volt adresseerbaar

Gaat u voor het beste van het beste, een CRI van 95! een waterdichtheid tot IP68 en een lengte van 30 meter zonder voltagedrop? Dan zijn onze 48 volt LED strips de lichtoplossing die u zoekt. Bekijk hier onze 48 volt professionele LED strip lijn.

48 volt LED strip

3 ) LED voeding hiermee voorziet u de LED verlichting van stroom.

Deze LED voedingen zijn leverbaar in de volgende varianten vanaf 6watt tot 600watt.

12 volt LED voedingen
24 volt LED voedingen

Dimbare LED voedingen

48 volt LED voedingen

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

Ook voeren wij een uitgebreid assortiment LED wanddimmers.
Hiermee kunt u zowel bekabeld als draadloos uw LED verlichting dimmen.

6 LED wifi aansturing / smart home verlichting

Wij verkopen zowel WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.
De WIFI app is geschikt voor Android & Apple.

7 )  LED montagemateriaal zoals

LED aansluitkabel
LED connectoren

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste keuze zijn wij bereikbaar op nummer 0850020244

LET OP!

Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die niet voldoende koeling krijgen zullen defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee en creëert u mooie lichteffecten.
Wij leveren ruim 200 verschillende LED profielen uit voorraad welke u tevens kunt komen bekijken in onze LED showroom.

Hoe hoger het profiel is en hoe dieper een LED strip in het LED profiel geplaatst wordt, des te strakker zal de lichtlijn worden.

U kunt al onze LED profielen eenvoudig vastboren, vastkitten of gebruik onze montageklemmen voor LED profielen.

Uniek is de superkrachtige montagetape voor LED profielen, deze hebben een kleefkracht van wel 80kg per meter! vochtbestendig, weersbestendig en geschikt voor alle ondergronden.

De afdekkingen
Helder / transparante afdekking voor maximaal lichteffect en laten 100% van het licht door.
Opaal / melkwit voor een mooi gefilterd licht en laten circa 80% van het licht door.
Frosted / icey voor een gefilterd licht met een hogere lichtopbrengst laten circa 90% van het licht door.

De afdekkingen voor LED profielen worden altijd standaard gratis geleverd.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van de LED verlichting.

Breng gerust een bezoekje aan onze LED verlichting showroom en laat u informeren door onze enthousiaste medewerkers.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.


Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een tracking trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen. U bent tevens van harte welkom in onze LED winkel.