Filters

Voltage +

Wattage +

Aantal LED's +

CRI waarde +

Lengte +

Breedte LED strip +

Product Dimbaar +

Product Kelvin waarde +

Product IP waarde +

Type afdekking +

Kleur +

Type LED profiel afdekking +

Lumen output per meter +

Binnenmaat +

Buitenmaat +

Toepassing +

Vorm LED profiel +

Plaatsing +

Productcategorieën +

LED Strips

LED strips van LED-Gigant.nl.
LED strips zijn op internet overal voordelig verkrijgbaar. LED strips worden al vele jaren geproduceerd in voornamelijk China en de kwaliteit van de strips is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Door de toenemende vraag naar betaalbare LED verlichting neemt de productie van LED strips enorm toe. Het aanbod aan goedkope LED strips is enorm, de kwaliteit is echter vaak slecht. Goedkope LED strips gaan over het algemeen korter mee (soms maar 1 jaar). Goedkoop is duurkoop als het gaat om LED strips.

LED-Gigant.nl is al vele jaren leverancier van LED strips met een hoge kwaliteit, voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Wij zijn niet de goedkoopste webshop maar leveren puur en alleen kwalitatief hoogstaande LED strips, daarom geven wij maar liefst 3 tot 5 jaar garantie op al onze LED strips en aansturing. Daarnaast geven wij u als klant graag een gedegen advies en helpen wij u waar nodig bij de installatie van de strips.

LED-gigant.nl beschikt over een enorme voorraad LED strips in wel 150 varianten, omdat ieder project een eigen wens heeft m.b.t. lichtkleur de sterkte van het licht en het budget is er altijd een passende lichtoplossing.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze winkel waar een team van enthousiaste LED liefhebbers u alle soorten LED strips direct kunnen demonstreren, zodat u precies weet wat u aanschaft! Indien u de keuze heeft gemaakt dan zijn de LED strips altijd op voorraad en direct af te rekenen, uiteraard voorzien wij u ook bij het kiezen van de juiste LED voeding en LED aansturing.

Alleen de allerbeste kwaliteit LED strips op rollen van 2,5 tot 50 meter. Deze kwaliteit LED strips is nergens voordeliger dan bij LED-Gigant.nl.

✓ LED strips verkrijgbaar op rol van 2,5 tot 50 meter.
✓ Eenvoudig op maat te knippen of te verlengen
✓ Alle LED strips uit eigen voorraad leverbaar
✓ Eenvoudig te installeren en aan te sturen
✓ 3 tot 5 jaar garantie
✓ Extra korting bij meer dan 25 meter strip, neem contact met ons op voor de voorwaarden

Waarom LED strips van LED-gigant?

De LED strips van LED-gigant zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange eigen import en productie leveren wij alleen de beste LED strips.

✓ Ideale lichtverdeling
✓ Bewezen kwaliteit LED
✓ 3 tot 5 jaar garantie
✓ Eenvoudige installatie
✓ LED strips leverbaar in 12 en 24 volt
✓ Nu ook LED strips in 48 volt
✓ Wij hebben de nieuwste COB LED strips uit voorraad leverbaar
✓ Dual white LED strips, RGBCCT LED strips direct uit voorraad leverbaar.

Naast LED strips leveren wij ook vele honderden soorten LED profielen, ook alle LED profiel oplossingen zijn direct te bezichtigen en uit voorraad leverbaar.

Dus bent u op zoek naar persoonlijk lichtadvies en wilt u zien wat voor verlichting u aanschaft? Kom dan langs bij LED-gigant.nl en wij helpen u direct bij het maken van uw juiste keuze.

Neem al uw lichtwensen, uw lichtplannen mee en wij staat voor u klaar.Resultaat 1–16 van de 466 resultaten wordt getoond

Selecteer een Afleverpunt