LED strip vitrine verlichting

vitrine-kast-led-verlichting

LED strip vitrine verlichting

Wanneer u plannen heeft om een vitrine te voorzien van LED verlichting bent u bij LED-gigant.nl aan het juiste adres.

Ons aanbod LED vitrine verlichting is gunstig in prijs en kwaliteit. De LED vitrine strips van LED Gigant voorziet iedere vitrine van ruim voldoende licht. Voor het verlichten van een vitrine adviseren wij u gebruik te maken van LED strips in combinatie met LED strip profielen.

Welke LED strips zijn geschikt voor in een vitrine?

led vitrine verlichting profielenled vitrine verlichting met profielen

LED-Gigant.nl heeft een grote keuze in alle type LED strips voor in een vitrine. Met RGB en RGB / WW LED strips kunt u eenvoudig een mooie sfeer creëren.
Onze best verkochte LED strips zijn uiteraard warm wit en rgbw rgbww.

LET OP!

Wanneer u LED strips in een vitrine wilt installeren dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die onvoldoende koeling krijgen zullen snel defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium in de vitrine te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele jaren langer mee.

De voordelen van LED vitrineverlichting op een rijtje.

Aluminium LED vitrine profielen tegen de laagste prijs
✓Inclusief gratis afdekking (mat / transparant )
✓Verkrijgbaar in 1 meter of 2 meter
✓Direct te gebruiken
✓Eenvoudig te koppelen
✓Uit voorraad leverbaar
✓100% veilig
✓Makkelijk te installeren
✓Eenvoudig op maat te maken

Voor een maximaal lichtopbrengst van uw strips, kiest u voor de gratis heldere afdekking, wanneer u het licht iets wilt breken, adviseren wij om een gratis opale afdekking te bestellen.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening in te stellen en te bedienen.
Wat u nodig heeft om LED strips te gebruiken is afhankelijk van uw wensen om de vitrine uit te lichten en de wensen met betrekking tot de bediening van de verlichting.

Wanneer u vragen heeft over de installatie van LED strips in een vitrine neem dan gerust contact op met het team van LED-gigant.nl

Telefoon: 085 0020244 of per e-mail