Foodtruck LED verlichting

foodtruck verlichting tips

Foodtruck LED verlichting

Een foodtruck moet natuurlijk erg opvallen en de aandacht trekken. Dit komt omdat mensen uit mijn ervaring meestal naar de mooiste food trucks gaan om te kijken wat er op het menu staat. Het is dus erg belangrijk dat jouw food truck goed opvalt en er goed uitziet zowel overdag als in de avond. Wanneer het donker is, is het natuurlijk erg moeilijk om een onverlichte food truck te zien. Daarom is het handig om je food truck goed te verlichten, hier is LED verlichting ideaal voor!

Als je Led verlichting op je food truck hebt, zorgt dit ervoor dat je goed gezien wordt in het donker. Tevens zorgt dit er ook voor dat de mooie uitstraling van je food truck ook ‘s avonds wordt gezien door potentiele klanten. Dus de LED verlichting zorgt ervoor dat er mensen naar jou toekomen om je lekkere maaltijden te proberen.

Wat voor led verlichting is het best op een Foodtruck?

LED is een erg breed begrip, er zijn super veel verschillende mogelijkheden als we het hebben over LED verlichting. Het ligt dus compleet aan jezelf als het gaat om wat het best past op een food truck, hiermee bedoel ik te zeggen dat bij iedere food truck weer andere verlichting het best past. Dit komt doordat iedere truck verschilt in maten, hoeken, en natuurlijk het thema.

Gelukkig zijn er genoeg mogelijk heden om van iedere food truck een licht spektakel van te maken.

Wat wel is aan te raden is dat alle led strips die worden gemonteerd aan de food truck waterdicht (IP65 tot IP68) zijn, dit is om ervoor te zorgen dat de LED strip niet kapot gaat door slecht weer ook al zit deze in een LED profiel. U kunt ook voor de zekerheid een waterdicht profiel gebruiken om er zeker van te zijn dat uw LED strip niet kapot gaat.

Om aan de binnenkant van de foodtruck LED verlichting op te hangen is natuurlijk ook hartstikke mooi, dit kan je doen om ervoor te zorgen dat de binnenkant net zo gezellig is als de buitenkant van de truck. Hierdoor zal er een nog mooier effect ontstaan doordat er ook vanaf de binnenkant licht naar buiten schijnt. Dit zorgt voor een erg mooi effect in het donker.

Met onze producten kunnen wij garanderen dat uw food truck een lichtshow op wielen wordt! Wij leveren alleen maar kwaliteit zodat uw project een waar succes wordt.

Wij bij Led-Gigant kunnen garanderen dat wij met ons assortiment u kunnen helpen met uw project. Wij vertrouwen zo erg in onze producten dat wij 3 jaar garantie geven op onze LED strips en 5 jaar garantie op onze LED voedingen!

Heeft u nog vragen over ons assortiment of wilt u advies voor uw project?

U kunt ons altijd bereiken op 0850020244 of u kunt ons een mailtje sturen op support@led-gigant.nl. U kunt ook langs komen in onze LED showroom om een kijkje te nemen in ons assortiment en alles wat u nodig heeft voor uw project te bespreken met een bakje koffie.