Filters

Voltage +

Wattage +

Aantal LED's +

CRI waarde +

Lengte +

Breedte LED strip +

Product Dimbaar +

Product Kelvin waarde +

Product IP waarde +

Type afdekking +

Kleur +

Type LED profiel afdekking +

Lumen output per meter +

Binnenmaat +

Buitenmaat +

Toepassing +

Vorm LED profiel +

Plaatsing +

Productcategorieën +

COB RGBCCT LED strips

LED-gigant.nl is naast een webshop ook groothandel in RGBCCT COB LED strips.
De afkorting COB staat voor ‘chips on board’. COB LED strips hebben vele LED chips achter elkaar op een flexibele PCB waardoor er een zeer egale lichtlijn kan worden gerealiseerd in combinatie met een LED profiel.
RGBCCT COB LED strips zijn uniek in de markt en exclusief verkrijgbaar via LED-gigant.nl
Combineer je onze RGBCCT COB LED strips met een LED profiel (bij voorkeur een U vorm LED profiel) dan creëer je een 100% egale lichtlijn.
De stralingshoek van een COB LED strips is 180° . Bij een standaard LED strips is de stralingshoek 120°.
COB LED strips zijn zeer flexibel waardoor deze goed toe te passen zijn in ongelijke oppervlakken.

Naast RGBCCT COB LED strips zijn deze ook leverbaar in de volgende varianten:

COB LED strips 2700 kelvin extra warm wit – IP20 voor binnen gebruik
COB LED strips 3000 kelvin warm wit- IP20 voor binnen gebruik
COB LED strips 4000 kelvin natuurlijk wit- IP20 voor binnen gebruik
Ontdek nu ook onze 4 kanaal RGB COB LED strips – IP20 voor binnen gebruik.

Ook leveren wij exclusieve waterdichte COB LED strips in de volgende varianten.

COB LED strips 2700 kelvin extra warm wit – IP68 voor buiten gebruik
COB LED strips 3000 kelvin warm wit – IP68 voor buiten gebruik
COB LED strips 4000 kelvin natuurlijk wit – IP68 voor buiten gebruik
Ontdek nu ook onze 4 kanaal RGB COB LED strips – IP68 voor buiten gebruik.

COB LED strips

COB LED strips zijn op twee verschillende manieren verkrijgbaar, als complete sets of als afzonderlijke strips. Als u op zoek bent naar een specifieke lengte van de strip, dan is het het beste om ze te kopen als complete sets. Zo weet u zeker dat u de juiste lengte krijgt en dat alle strips goed in elkaar passen. Als u echter op zoek bent naar een meer flexibele optie, dan kunt u ze ook als losse strips kopen. Dan kunt u de stroken op de gewenste lengte afsnijden, wat handig kan zijn als u met weinig ruimte werkt. Welke optie u ook kiest, Deze LED strips zijn een gemakkelijke manier om accentverlichting toe te voegen aan elke ruimte.

video: 

De flexibele COB LED strip is veel minder breukgevoelig, waardoor hij ideaal is voor gebruik in drukbezochte ruimten of op plaatsen waar zich ongelukken kunnen voordoen. De kleine afmetingen van de individuele LED’s maken ze ook bijna onzichtbaar op korte afstand, waardoor een gelijkmatigere lichtverdeling en een natuurlijker effect ontstaan.

video: 

COB LED staat voor “chips on board,” en is een type LED strip. Dit type LED strip heeft veel kleine LED’s die zo dicht mogelijk bij elkaar zijn geplaatst, waardoor een uniforme lichtstrip ontstaat zonder afzonderlijke zichtbare LED’s. COB LED strips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn zeer flexibel, waardoor ze minder snel breken. U kunt ze ook kopen als complete sets of als afzonderlijke strips, afhankelijk van uw behoeften. Onze LED strips zijn een uitstekende keuze voor elk project dat veel licht nodig heeft.

video: 

U kunt COB LED strips op lengte knippen, maar er zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden. Ten eerste heeft elke strip een vast aantal LED’s, meestal 30 of 60. Als je de strip eenmaal hebt doorgeknipt, kun je niet meer leds toevoegen. Ten tweede moet u ervoor zorgen dat u het juiste soort mesje hebt. Een gewone schaar of een hobbymesje zal de strip beschadigen en de leds ruïneren. Je hebt een speciaal mesje nodig dat is ontworpen voor het snijden van flexibel printplaatmateriaal. Tenslotte moet je oppassen dat je de koperen pads op de achterkant van de strip niet beschadigt. Deze zijn kwetsbaar en als ze beschadigd worden, zal de strip niet goed werken. Als u deze dingen in gedachten houdt, kunt u gemakkelijk LED strips snijden tot

video: 

U hebt net een nieuwe COB LED Strip gekocht en u kunt niet wachten om hem te installeren, zodat u hem kunt gaan gebruiken. Hier is een korte handleiding over hoe u uw nieuwe COB LED Strip installeert. Ten eerste, zoek een geschikte plaats voor de strip. U moet ervoor zorgen dat het oppervlak schoon en vlak is, zodat de strip goed kan hechten. Gebruik vervolgens de meegeleverde kleefband om de strip op het oppervlak te bevestigen. Zorg ervoor dat de strip waterpas ligt, zodat hij gelijkmatig licht geeft. Tenslotte sluit u de voeding aan en schakelt u de stroom in. Je bent nu klaar om van je nieuwe COB LED Strip te genieten!

video: 

Een COB LED Strip is een nieuw type LED verlichting dat gebruik maakt van vele kleine LED’s om een uniforme lichtstrook te creëren. De afkorting COB staat voor “chips on board”, wat betekent dat de LED’s dicht bij elkaar op een printplaat zijn geplaatst. Dit type LED strip is zeer flexibel en beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, waardoor het een geweldige keuze is voor elk project. U kunt de LED strips kopen als complete sets of als afzonderlijke strips, afhankelijk van uw behoeften.

video: 
https://www.youtube.com/watch?v=2XZsLTytcHM

COB LED strips zijn perfect voor een verscheidenheid van toepassingen. Ze zijn ideaal voor gebruik in accentverlichting, omdat ze een krachtig en gelijkmatig licht geven dat aan uw behoeften kan worden aangepast. Ze zijn ook zeer geschikt voor buitenverlichting, omdat ze bestand zijn tegen breuk en een brede stralingshoek hebben die voor een goede dekking zorgt. COB LED-strips kunnen ook worden gebruikt in een verscheidenheid van andere toepassingen, zoals onderkast verlichting, taakverlichting, en zelfs in de auto-toepassingen. Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben de perfecte COB LED strip voor u.

video: 

COB LED strips worden steeds populairder vanwege hun vele voordelen. Ten eerste zijn ze veel efficiënter dan traditionele LED’s, wat betekent dat ze minder energie verbruiken en minder warmte genereren. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in een verscheidenheid van omgevingen, waaronder woningen en bedrijven. Ten tweede geven COB LED’s een veel bredere lichtbundel, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in ruimten waar veel licht nodig is. Ten slotte zijn COB LED’s zeer eenvoudig te installeren, wat betekent dat zelfs mensen zonder ervaring ze snel en eenvoudig in bedrijf kunnen stellen. Met zoveel voordelen is het geen wonder dat LED strips steeds meer de eerste keuze worden voor wie op zoek is naar efficiënte en effectieve verlichtingsoplossingen.

video: 

Om COB LED strips met elkaar te verbinden raden wij solderen aan voor het meest betrouwbare resultaat. Maar als u hier niet de nodige middelen of tijd voor heeft, zijn onze connectoren een absolute uitkomst. Wij hebben connectoren die speciaal ontworpen zijn voor onze COB LED’s. Deze materialen verschillen van de aansluitmaterialen die u nodig heeft voor andere soorten LED strips.

video: 

Bij het kiezen van een COB LED strip, is het belangrijk om de grootte en de helderheid van de strip te overwegen. Onze 384, 504 en 840 LED-strips zijn allemaal verkrijgbaar in warm wit, helder wit en RGB-kleuren. Als u een krachtige oplossing zoekt voor buitenverlichting of accentverlichting in uw huis of kantoor, hebben wij de perfecte strip voor u. Als u een meer flexibele oplossing nodig hebt, is onze 840 LED strip een geweldige optie. Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben de perfecte LED strip voor u.

video: 

Heeft u vragen over onze COB RGBCCT LED strips of wilt u deze in real life komen bekijken? Kom langs bij LED-gigant.nl of maak een afspraak.

Liever een offerte op maat ? Stuur ons uw offerte aanvraag.

COB RGBCCT LED strips koop je bij LED-gigant.nl. Stel iedere gewenste kleur of warmte tint in met deze unieke LED strips. Van 2000 kelvin tot 6500 kelvin het is mogelijk met RGBCCT LED. Wij leveren naast de losse LED strips ook alle benodigde aansluit materialen met maar liefst 5 jaar garantie!  Kom langs in onze LED winkel of bestel uw RGBCCT COB LED strips online.


Enig resultaat

Selecteer een Afleverpunt