LED verlichting keukenkastjes

LED strips & Led profielen voor keukenkastjes

Wanneer u keukenkastjes wilt gaan verlichten hebben wij de oplossing voor handen. U kunt met LED verlichting en dan met name LED strips, zowel het werkblad als de onderkant of bovenkant of de binnenzijde van de kastjes van uw keuken goed verlichten.
De aanschaf van de juiste LED strips kan eenvoudig via onze webshop.

LED verlichting keukenkastjes

Maar met alleen LED strips bent u er niet. De LED strips dienen in uw keuken te worden geïnstalleerd.
Ook hiervoor hebben wij een goede oplossing. LED strip keukenprofielen van LED-Gigant.nl
LED strip profielen voor in de keuken kunt u eenvoudig op maat zagen en op iedere gewenste plaats monteren.
De afdekking zorgt ervoor dat de LED strips in uw keuken vrij zijn van stof en invloeden van buitenaf.

Onze LED strip keukenkastjes profielen zijn verkrijgbaar in ruim 30 varianten. Zo zijn er profielen met een u of t vorm. rechte profielen, rond profielen en inbouw profielen voor in de keuken.
Alle profielen zijn geschikt voor ieder type LED strips behalve de dubbele en extra brede strips.

Wanneer u van plan bent om led strips in uw keuken te gaan inbouwen heeft LED-Gigant hiervoor een passende oplossing, namelijk led strips in combinatie met led strip profielen. Deze kunt u netjes wegwerken in de keuken.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft voor uw LED strip keukenkast verlichting:

LED verlichting keukenkastjes

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht komen te liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip in 12 of 24 volt!
De volgende LED strips zijn geschikt voor uw situatie.

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij verkopen tevens WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.

De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast losse controllers / wifi controllers voor LED strips, bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbedieningen aan.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen.

Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

LET OP!

Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die niet voldoende koeling krijgen zullen defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee.

Voor maximaal licht vanaf uw strips, kiest u voor de gratis heldere afdekking, wanneer u het licht iets wilt breken, adviseren wij om een gratis opale afdekking te bestellen.
De profielen zijn leverbaar in lengten van 1 of 2 meter en kunnen eenvoudig op maat gemaakt worden. Bij ons is de afdekking altijd gratis meegeleverd, u heeft de keuze uit een transparante of heldere afdekking.

U kunt LED strips in uw keuken inbouwen op de volgende plaatsen.

  • Boven uw keukenkastjes
  • Onder uw keukenkastjes
  • Aan de onderkant van uw keukenkastjes
  • In de keukenkastjes

Welke verlichting onder keukenkastjes?

Wanneer u op zoek bent naar keukenkastverlichting, is het belangrijk om het juiste type licht te kiezen. LED-Gigant biedt een breed scala aan LED strips, die perfect zijn voor dit doel. U kunt kiezen tussen verschillende soorten LED strips, afhankelijk van uw behoeften.

Welke LED verlichting keuken?

Als het gaat om LED-verlichting in de keuken, hebt u een paar verschillende opties om uit te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld LED-verlichting onder kasten installeren, wat perfect is voor het verlichten van aanrechtbladen en kasten. U kunt ook een roterende LED-armatuur installeren, die zeer geschikt is voor het verlichten van specifieke objecten in uw keuken.

ba449c20b97706ed795348fe8c668af7

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED strips voor uw keuken aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl
of op nummer 085 0020244


Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden door heel Europa gratis verstuurd.