LED strip in hout wegwerken

Als u led strips wilt wegwerken in hout dan kunt u gebruik maken van het grote assortiment led strip profielen dat LED-gigant.nl heeft.

 

Met deze goedgeprijsde aluminium led strip profielen is het erg eenvoudig om deze de led strips weg te werken in het hout. Led strips die worden gebruikt door veel bedrijven en particulieren, maar een groot en vaak voorkomend probleem is dat deze lasting zijn weg te werken. LED-gigant.nl zorgt er daarom voor dat u dit simpel en goedkoop kunt oplossen.

 

Er zijn twee verschillende soorten profielen waar u uit kunt kiezen, zoals een met een T-vorm of een U-vorm. Welk profiel u het beste kunt kiezen hangt af van het ondergrond waar het geplaatst moet worden.

 

Het goede aan de T-vorm profielen is dat de rand erg mooi is. Dat zorgt ervoor dat de led strips een luxe uitstraling hebben. Het voordeel van de U-vorm profielen is dat u deze volledig vlak kan inbouwen. Dat zorgt er dus voor dat het heel erg simpel is om aan te brengen.

 

De manier van monteren is erg simpel bij allebei de vormen. U kunt de led strips gemakkelijk vastlijmen met lijm die u kunt vinden op onze website, maar u zou ook zelf lijm kunnen gebruiken maar dan moet u wel zeker weten dat het goede lijm is. Nadat u het heeft gelijmd hoeft u het alleen te plaatsen in het profiel zodat het goed vast blijft zitten. U krijgt er ook gratis afdekkingen bij waardoor u de led lichtjes niet als aparte lichten ziet maar meer als een lijn. Op onze webshop kunt u tijdens het bestellen van de profielen gratis aangeven welke kleur afdekking u wilt. U heeft de keuze uit heldere en opale afdekkingen.

 

Een ander voordeel van de led strip profielen is dat deze de led strips ook afkoelen waardoor de levensduur van de led strips vele malen langer is.

 

Mocht u verder nog vragen hebben over het gebruik van LED strips in combinatie met hout, dan kunt u altijd contact opnemen met het team van LED-gigant.nl.