LED plafondverlichting

plafond led profielen

LED plafondverlichting

led strip profiel gyproc plafond

Plafondverlichting is een essentieel onderdeel binnen iedere ruimte.Het aanbod aan plafondverlichting is enorm groot, denk hierbij aan bijvoorbeeld een hanglamp of traditionele inbouw spots.
LED plafondverlichting is erg in opkomst en zie je het steeds vaker verschijnen binnen zowel woonhuizen als zakelijk omgevingen zoals hotels, restaurant.
LED verlichting wordt de laatste jaren voordeliger, ook neemt de levensduur langer is dan bij traditionele plafond verlichting. De mogelijkheden met LED voor het verlichten of uitlichten van een plafond zijn ongekend! Dus waarom geen LED gebruiken voor ter vervangen van de bestaande plafondverlichting?

Wij van LED-gigant.nl bieden verschillende soorten LED aan.
Wij richten ons vooral op het creëren van lichtlijnen door middel van LED strips in combinatie met LED profielen en zijn gespecialiseerd op het gebied van plafondverlichting en leveren vele soorten inbouw of opbouw LED spots in diverse wattages, en uiteraard naar wens dimbaar / regelbaar.

Zoals hierboven aangegeven zijn er verschillende mogelijkheden tot het verlichten van uw plafond. Wij van LED-gigant.nl bieden mogelijkheid tot het werken met LED strips in combinatie met LED profielen, LED spots en LED lampen die samen of onafhankelijk van elkaar bestuurt kunnen worden.

Het is natuurlijk erg mooi om een lijn van licht in uw plafond te verwerken.
Niet alleen is het handig om wat te kunnen zien, maar ziet zo’n lijn er ook erg professioneel, chique, of sfeervol uit! Het mooie aan LED strips en LED profielen zijn dat deze in veel verschillende soorten beschikbaar zijn waarmee vele lichteffecten kunnen worden gerealiseerd.

Tegenwoordig worden in diverse soorten huizen vaak een ”zwevend plafond” of een ”vals plafond” geplaatst. Dit is eigenlijk een 2e plafond wat tegen het bestaande plafond aan wordt gemonteerd. Om dit plafond er bijvoorbeeld echt uit te laten springen kunt u gebruik maken van LED strips die u rondom het plafond bevestigd. Zo lijkt het alsof het plafond echt zweeft en creëer je dus sfeer en diepte door middel van LED strips. Dit zorgt voor een adembenemend lichteffect! De plafondverlichting van LED-gigant.nl is altijd 100% dimbaar door middel van een afstandsbediening, smartphone applicatie of door een LED dimmer in de wand.

Als u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd bent in het aanschaffen van LED verlichting voor uw bestaande of nieuw te bouwen plafond of gewoon nieuwsgierig bent naar meer informatie voor uw eigen project dan kunt u altijd even bellen of mailen naar ons klantenservice team!

Wij leveren indien gewenst alle LED strips, spots, voedingen en LED profielen volledig op maat aan. Liever volledig geïnstalleerd? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen!

Ook zijn al onze producten direct af te halen bij de showroom!

plafond led profiel

led strips badkamer plafondprofiel 1

Hieronder leggen wij stap voor stap uit wat u nodig heeft om uw Plafond van LED verlichting te voorzien.

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.
Met onze LED profielen heeft u ongekende mogelijkheden bij het gebruik van LED strips.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies het gewenste voltage van uw LED strip

12 volt – extra warm wit – 2700 kelvin

12 volt – warm wit – 3000 kelvin

12 volt – natuurlijk wit – 4000 kelvin

12 volt – koud wit – 6000 kelvin

12 volt – dual white / CCT

12 volt – kleur

12 volt – RGB

12 volt – RGBW ( RGB + WIT)

12 volt – RGBWW ( RGB + WARM WIT)

12 volt adresseerbaar (pixel gestuurde smart oplossingen)

Naast onze 12 volt series leveren wij ook 24 volt LED strips. Gaat u voor een lengte van 10-13 meter dan adviseren wij 24 volt LED strips.

24 volt – extreem warm wit – 2500 kelvin

24 volt – extra warm wit – 2700 kelvin

24 volt – warm wit – 3000 kelvin

24 volt – natuurlijk wit – 4000 kelvin

24 volt – koud wit – 6000 kelvin

24 volt – dual white CCT

24 volt – RGB

24 volt – RGBW (RGB + WIT)

24 volt – RGBWW ( RGB + WARM WIT)

24 volt – RGBCCT ( RGB + WIT TINTEN WARM TOT KOUD

24 volt adresseerbaar

Gaat u voor het beste van het beste, een CRI van 95! een waterdichtheid tot IP68 en een lengte van 30 meter zonder voltagedrop? Dan zijn onze 48 volt LED strips de lichtoplossing die u zoekt. Bekijk hier onze 48 volt professionele LED strip lijn.

48 volt LED strip

3 ) LED voeding hiermee voorziet u de LED verlichting van stroom.

Deze LED voedingen zijn leverbaar in de volgende varianten vanaf 6watt tot 600watt.

12 volt LED voedingen
24 volt LED voedingen

Dimbare LED voedingen

48 volt LED voedingen

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

Ook voeren wij een uitgebreid assortiment LED wanddimmers.
Hiermee kunt u zowel bekabeld als draadloos uw LED verlichting dimmen.

6 LED wifi aansturing / smart home verlichting

Wij verkopen zowel WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.
De WIFI app is geschikt voor Android & Apple.

7 )  LED montagemateriaal zoals

LED aansluitkabel
LED connectoren

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste keuze zijn wij bereikbaar op nummer 0850020244

LET OP!

Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die niet voldoende koeling krijgen zullen defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee en creëert u mooie lichteffecten.
Wij leveren ruim 200 verschillende LED profielen uit voorraad welke u tevens kunt komen bekijken in onze LED showroom.

Hoe hoger het profiel is en hoe dieper een LED strip in het LED profiel geplaatst wordt, des te strakker zal de lichtlijn worden.

U kunt al onze LED profielen eenvoudig vastboren, vastkitten of gebruik onze montageklemmen voor LED profielen.

Uniek is de superkrachtige montagetape voor LED profielen, deze hebben een kleefkracht van wel 80kg per meter! vochtbestendig, weersbestendig en geschikt voor alle ondergronden.

De afdekkingen
Helder / transparante afdekking voor maximaal lichteffect en laten 100% van het licht door.
Opaal / melkwit voor een mooi gefilterd licht en laten circa 80% van het licht door.
Frosted / icey voor een gefilterd licht met een hogere lichtopbrengst laten circa 90% van het licht door.

De afdekkingen voor LED profielen worden altijd standaard gratis geleverd.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van de LED verlichting.

Breng gerust een bezoekje aan onze LED verlichting showroom en laat u informeren door onze enthousiaste medewerkers.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.


Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een tracking trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen. U bent tevens van harte welkom in onze LED winkel.