Buigbare LED profielen

Buigbare led profielen

buigbare led profielen

 

flexibele led strip profielen

led profiel flexibel

flexibel led profiel

Als u wilt dat uw LED strips in een gebogen vorm worden geplaatst dan raden wij u aan om deze in buigbare led profielen te monteren. Met deze aluminium profielen kunt u de LED strips dus goed plaatsen onder de gewenste hoek of in die unieke vorm.

Een ander voordeel van deze buigbare led profielen is dat deze de LED strips beschermen en afkoelen. Als LED strips goed gekoeld worden dan is de verwachte levensduur tot wel 60% langer dan wanneer dit niet wordt gedaan. Wij raden u wel aan om bij het buigen van de led profielen niet te grof te werk te gaan zodat u de profielen niet teveel doorbuigt.

 

Bij al onze voordelige buigbare LED profielen krijgt u er altijd een gratis afdekkingen bij. De LED profiel afdekkingen zorgen ervoor dat uw LED strips maximaal worden beschermd tegen bijvoorbeeld stof en vocht. Bij de afdekkingen heeft u nog de keuze tussen een heldere of melkwitte led profiel afdekkingen. Het verschil tussen deze afdekkingen is dat bij de opale afdekkingen de LED strips op een egale lijn lijken. De heldere afdekkingen lijken een beetje op glas waardoor je er best goed doorheen kunt kijken. Wij raden u aan om niet de heldere afdekkingen te nemen als de led strips direct in uw gezichtsveld staan.

Als u verder nog vragen heeft over onze buigbare LED profielen dan kunt u altijd contact opnemen met het led profielen advies team van LED-gigant.nl.

Bel nu met het LED profielen support team van LED-Gigant.nl.