Filters

Voltage +

Wattage +

Aantal LED's +

CRI waarde +

Lengte +

Breedte LED strip +

Product Dimbaar +

Product Kelvin waarde +

Product IP waarde +

Type afdekking +

Kleur +

Type LED profiel afdekking +

Lumen output per meter +

Binnenmaat +

Buitenmaat +

Toepassing +

Vorm LED profiel +

Plaatsing +

Productcategorieën +

Stuc LED profielen

Ontdek nu onze LED plafond profielen, onze LED stuc profielen, LED muur en wandprofielen en onze LED gips profielen en creëer unieke lichtlijnen in ieder project.

Wij leveren naast wand en plafond LED oplossingen uiteraard ook speciale LED strips welke u in rechte lijnen en 90 graden hoeken kunt plaatsen.

 

Ontdek hier ons ruime aanbod aan professionele LED strips. Liever een COB LED strip voor een altijd 100% egale lichtlijn? Bekijk dan nu onze COB LED strips. Wist u dat wij alle LED strips voor uw plafond en wand met 3 jaar garantie aanbieden? Ook voor de juiste LED aansturing en het van stroom voorzien van LED strips bent u bij LED-gigant.nl aan het juiste adres.
Kom langs in onze LED plafond en wand showroom voor een uitgebreide demonstratie. Wij leveren al onze LED stuc profielen direct uit eigen voorraad.
Ook voor LED strips en de juiste LED aansturing bent u bij LED gigant aan het juiste adres.
Liever eerst online LED advies? vraag dan nu uw LED offerte aan.
Bent u er al uit, bestel dan uw LED stuc profielen direct in de webshop.
Wij leveren doorgaans binnen 24 uur door heel Europa.

 

Grote afname voor LED profielen, LED-gigant.nl is naast een webshop ook een LED groothandel Wij hebben duizenden meters LED profiel direct uit eigen voorraad leverbaar? Bel voor de scherpste prijs.

Wij adviseren om een extra losse afdekking per profiel bij te bestellen. Deze zorgt ervoor dat er geen stucwerk in het LED stuc profiel achter blijft. Vervolgens haalt u deze losse afdekking uit het profiel, plaats de LED strips in het LED stucprofiel en plaatst er een nieuwe afdekking overheen.

Vragen? Kom langs of stuur ons uw offerteaanvraag.

Bent u op zoek naar de oplossing om LED strips in wanden en of uw plafond te monteren, maar komt u er niet helemaal uit? LED-gigant.nl helpt u graag verder bij tips en tricks voor het plaatsen van LED strips in LED profielen voor plafonds en wanden.


Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond

Selecteer een Afleverpunt