LED strip koelstrip

Led strip afkoelen

 

Het is erg belangrijk om te zorgen dat uw led strips goed afgekoeld worden. Als u de led strips niet goed afkoelt dan zal dit nadelige gevolgen hebben voor uw led strips, zoals dat de brandtijd aanzienlijk lager wordt. Led strips die vaak aan staan, zoals bij winkels of bedrijven worden snel warm. Vooral de led strips die boven de 4,8 Watt uitkomen die worden erg warm.

 

Wij raden u om deze reden aan om aluminium led strip profielen aan te schaffen zodat de led strips vanzelf afgekoeld worden. Deze profielen zorgen ervoor dat de warmte door het aluminium goed wordt afgevoerd. Naast het gewone voordeel van de profielen kunt u met de profielen ook zorgen dat alle led strips erg recht gemonteerd kunnen worden.

 

Bij LED-gigant.nl hebben wij een grote keuze uit aluminium koelprofielen. Als u bij ons een aluminium koelprofiel besteld dan krijgt u er gratis afdekkingen bij. U kunt zelf kiezen wat voor afdekkingen u wilt want u heeft de keuze uit heldere en opale afdekkingen. Bij de heldere afdekkingen kunt u de aparte led lichtjes wat beter zien, deze wordt wat vaker gebruikt als de led strips niet in het zicht worden geplaatst. Als u wilt dat de led strips er uitzien als een rechte lijn dan kunt u beter voor de opale afdekkingen gaan, deze worden dan gebruikt voor led strips die u in het zicht gebruikt.

 

Er zijn enorm veel verschillende profielen waar u uit kunt kiezen. Als u zoekt naar de beste manier om led strips af te koelen en de strips mooi wilt afwerken dan kunt u het beste de platte profielen bestellen. U kunt de profielen een klein beetje buigen zodat het niet altijd een rechte lijn is. Als u profielen voor in een hoek wilt dan raden wij u aan om hoekprofielen te bestellen. Hiermee kunt u de led strips goed op de plaats krijgen en zeker weten dat u uw led strips niet zult beschadigen in het proces.

 

U heeft het waarschijnlijk al door maar profielen zijn dus heel erg belangrijk bij het gebruik van led strips.

 

Als u hier nog meer vragen over heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met het team van LED-gigant.nl