LED accentverlichting

LED accentverlichting

LED strips zijn geschikt om de details en de textuur van bepaalde materialen beter te benadrukken. Afhankelijk van de combinatie van de gekozen LED strip en de wijze waarop deze wordt gemonteerd kunnen mooie effecten worden gecreëerd.

U kunt onze LED accentverlichting voor een tweetal toepassingen gebruiken. De één is geschikt voor sfeerverlichting en de andere oplossing is geschikt voor functionele LED verlichting. Met de functionele toepassing van LED kunt u bijvoorbeeld een bureau of tafel beter uitlichten. Terwijl LED strips ook juist goed tot hun recht komen als sfeerverlichting zoals bijvoorbeeld decoratie.

Voor sfeerverlichting adviseren wij te kiezen van indirecte verlichting. Dit wordt vaak gebruikt om een gezellige sfeer te creëren, maar het kan ook functioneel worden gebruikt om bijvoorbeeld een kast te verlichten.

Om een sterke accentuering mogelijk te maken moet alleen het object en niet de omgeving met de LED strips worden verlicht.

Om voorwerpen te verlichten zijn LED strips dan ook uitermate geschikt. De flexibiliteit van LED Strips zorgt ervoor dat objecten zowel van binnenuit als vanuit de buitenzijde kunnen worden verlicht. Afhankelijk van de mogelijkheden van het te verlichten object adviseren wij altijd gebruik te maken van onze LED profielen. Deze LED profielen zorgen voor een mooie elegante verdeling van het licht afkomstig van de LED strips.

Wanneer u vragen heeft over LED accentverlichting kunt u contact opnemen met het team van LED-Gigant.nl

Wij helpen u graag verder en geven u het advies dat u nodig heeft, ongeacht de grote van uw object.

 

Selecteer een Afleverpunt