Hoek LED profielen

Aluminium LED strip hoek profielen van LED-Gigant.nl. De #1 in LED strip hoekprofielen. Bent u op zoek naar een 45 graden LED strip profielen dan bent u bij LED-Gigant.nl aan het juiste adres.

Ideaal voor het wegwerken van LED strips in binnen en buitenruimtes.
Onze LED profielen kunnen zonder problemen in buitenruimtes en/of vochtige ruimtes worden gebruikt.

Onze LED strip hoekprofielen in combinatie met onze LED strips zijn de oplossing voor het wegwerken van LED strip in muren, plafonds, plinten etc etc. LED strip 45 graden profielen zorgen voor de optimale lichtverdeling van uw LED strips.

Doordat uw LED strip dieper in het profiel ligt, geeft de LED strip een mooi egaal licht. Er wordt ls het ware een egale lichtlijn gevormd.

Onze LED aluminium profielen met een hoek van 45 graden zijn zeer eenvoudig te monteren. U kunt de LED strip zeer eenvoudig in het profiel plakken, doordat LED strips aan de achterzijde zijn voor zien van 3m plaktape (*Vrijwel alle LED strips zijn voorzien van dubbelzijdig 3m tape) Het Aluminium fungeert als warmtegeleiding voor de LED strips, hierdoor gaan de strips vele malen langer mee. (*tot wel 50% meer branduren)
De afdekking van de 45 graden LED profielen zorgen ervoor dat het licht mooi wordt verspreid en u niet wordt verblind door de vaak felle LED’s.

✓ LED strip hoek profielen zijn verkrijgbaar in 1 meter of 2 meter.
✓ 45 Graden LED strip hoekprofielen
✓ Geschikt voor 99 procent van alle LED strips
✓ De oplossing voor het strak afwerking van LED strips.
✓ Eenvoudig op maat te zagen.
✓ Inclusief gratis afdekking naar keuze.
✓ Uit voorraad leverbaar.
✓ Nergens voordeliger, door eigen ontwikkeling en productie.
✓ 5 jaar garantie op alle hoekprofielen.

Wanneer u vragen heeft over LED hoekprofielen of graag een afspraak zou willen maken om alle profielen te bekijken dan kunt u contact opnemen via,
support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.

Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.

Bestellingen boven de 149,95 euro worden door heel Europa gratis verstuurd.
LED strip installatie service
Wanneer u de LED strips en profielen wilt laten installeren door een vakkundig installateur dan, bieden wij u graag een offerte op maat aan. Neem hiervoor contact op met LED-Gigant.nl
Garantie
Wij geven 5 jaar op alle LED hoek profielen! Dat is de service van LED-gigant.nl


Resultaat 1–16 van de 78 resultaten wordt getoond