Verzending

Levering LED producten van LED-Gigant.nl:

Wij leveren al onze producten inclusief track and trace door héél Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Engeland.

Levertijden:

Alle getoonde producten zijn standaard op voorraad bij ons. Wij tonen alleen producten op onze website die wij binnen 24 uur kunnen verzenden.

Standaard worden alle kleine LED producten voor € 9,95 verzonden.
Wanneer er LED profielen van 2 meter worden besteld tezamen met overige LED artikelen worden besteld zijn de transportkosten € 14,95.

De LED profielen versturen wij vanwege de pakketomvang met een speciaal transport. De levertijd van de LED profielen is echter 24 uur.

Levertijden

Voor 14:00 besteld = morgen in huis*.

Bestellingen die op vrijdag na 14:00 en op zaterdag en zondag en de feestdagen worden gedaan, worden geleverd op dinsdag.

Bestellingen die op dinsdag t/m vrijdag gedaan worden voor 14.00 uur, worden de volgende dag afgeleverd mits onze vervoerders niet tegen vertraging oplopen. Bestellingen die op zaterdag, zondag of maandag gedaan worden, worden de dinsdag erna afgeleverd.

Tijdens feestdagen kunnen de levertijden afwijken.

Voor spoedgevallen zijn altijd andere mogelijkheden bespreekbaar. Bel gerust tijdens onze openingstijden met het team van LED-gigant.nl

Aansprakelijkheid:

Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. Stuur altijd een foto mee van de verpakking.

Zakelijk bestellen buiten Nederland:

Indien u een bestelling doet vanuit Belgie, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij zullen dan geen BTW in rekening brengen op uw factuur. U kunt zich aanmelden op de website en ons een verzoek sturen via het contactformulier.

Verzendtarieven zakelijke aankopen:

Bij zakelijke leveringen die niet in de webshop worden geplaatst hanteren wij de volgende verzendtarieven.

*Deze bedragen zijn inclusief BTW en van toepassing op de door ons opgemaakte offertes.

Selecteer een Afleverpunt