Levering LED producten van LED-Gigant.nl:

Wij leveren al onze producten inclusief track and trace door héél Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Engeland.

Levertijden:

Alle getoonde producten zijn standaard op voorraad bij ons. Wij tonen alleen producten op onze website die wij binnen 24 uur kunnen verzenden.

Standaard worden alle kleine LED producten voor € 6,95 verzonden.
Wanneer er LED profielen van 2 meter worden besteld tezamen met overige LED artikelen worden besteld zijn de transportkosten € 14,95.

De LED profielen versturen wij vanwege de pakketomvang met een speciaal transport. De levertijd van de LED profielen is echter 24 uur.

Levertijden

Voor 15.00 besteld = morgen in huis.

Bestellingen die op vrijdag na 15:00 en op zaterdag en zondag en de feestdagen worden gedaan, worden geleverd op dinsdag.

Tijdens feestdagen kunnen de levertijden afwijken.

Aansprakelijkheid:

Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. Stuur altijd een foto mee van de verpakking.

Zakelijk bestellen buiten Nederland:

Indien u een bestelling doet vanuit Belgie, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij zullen dan geen BTW in rekening brengen op uw factuur. U kunt zich aanmelden op de website en ons een verzoek sturen via het contactformulier.

Verzendtarieven zakelijke aankopen:

Bij zakelijke leveringen die niet in de webshop worden geplaatst hanteren wij de volgende verzendtarieven.

*Deze bedragen zijn inclusief BTW en van toepassing op de door ons opgemaakte offertes.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›