LED bootverlichting

sloep led strips idee

LED verlichting inbouwen in een boot

ba449c20b97706ed795348fe8c668af7Veel boot eigenaren willen graag led verlichting inbouwen en de overstap maken naar voordelige LED verlichting. Omdat er in de boot spanning van een 12 volt accu komt, zal zuinige LED verlichting voor langere branduren zorgen en zal de levensduur van de accu aanzienlijk worden verlengd. Doordat de accu van een boot door een dynamo wordt opgeladen met verschil in spanning is het van belang om speciale LED verlichting en LED lampen in te bouwen.

LED strips zijn erg populair om te gebruiken in ieder type boot. Onze LED strips kunnen zonder problemen worden aangesloten op de 12 volt accu spanning van uw boot en makkelijk worden ingebouwd.
LED-Gigant.nl is de webshop als het gaat om 12 volt LED verlichting voor in de boot. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop LED strips voor in de boot en speciale profielen voor in een de boot.

Bij het plaatsen van de LED strip waar 24 Volt in wordt gebruikt zal u de accuspanning terug moeten brengen naar 12 Volt door middel van een speciale LED omvormer.
U kunt de LED strips op maar laten maken door ons, hiervoor hebben wij uiteraard wel de juiste maten nodig. Neemt u hiervoor contact op via support  @  led-gigant.nl (IVM SPAM) zodat wij u kunnen helpen bij uw bestelling.

LED-Gigant.nl is de LED boot verlichting expert en heeft een uniek aanbod inbouw oplossingen

Wanneer u bijvoorbeeld LED strips in uw boot wilt inbouwen hebben wij de geschikte oplossing.

Kies de juiste 12volt LED strip, u heeft de keuze uit wit, warm wit, groen, geel, rood of RGB (multicolor).
U kunt er natuurlijk voor kiezen om de LED strip door middel van 3m in uw boot op de juiste plek te plaatsen.
De strip zal echter na verloop van tijd los laten. Om dit probleem op te lossen en voor een goede en juiste montage van de LED strips in uw boot te zorgen bieden wij de volgende oplossing.

Maak bij het inbouwen van een LED strip gebruik van een speciaal profiel voor uw boot. Wij hebben een ruim assortiment aluminium profielen waarin u de LED strip eenvoudig kunt inbouwen, al deze profielen zijn uit voorraad leverbaar in onze webshop. Deze kunt u eenvoudig door middel van een ijzerzaag op de gewenste maat zagen. U heeft de keuze uit vrijwel iedere afmeting zo is er altijd een juist profiel voor in uw boot leverbaar. U kunt de profielen monteren door middel van montageklemmetjes of de profielen direct vastboren op de juiste plek.

Wanneer u indirecte verlichting in uw boot wilt gaan gebruiken adviseren wij om een profiel te nemen zonder speciale afdekking. Wanneer u de LED verlichting in uw boot in het zicht wilt plaatsen hebben wij speciale led profielen voor in de boot met bijvoorbeeld een 90 graden hoek of een ronde afdekking.

Wij hebben meer dan 500 boten in Nederland en Belgie voorzien van LED verlichting. Met name onze LED strips en LED strip profielen zijn favoriet bij onze boot bezitters.

LED strips voor in de boot 12 volt (direct aan te sluiten op de accu)
✓ Verkrijgbaar op rol van 5 meter of op maat te laten maken (neem hievoor svp contact op via support @ led-gigant.nl ivm spam even zelf intypen svp)
✓ Eenvoudig zelf op maat te knippen
✓ Uit voorraad leverbaar
✓ Nergens voordeliger
✓ 5 jaar garantie
✓ Extra Korting bij meer dan 25 meter strip, neem contact met ons op voor de voorwaarden

Waarom LED strips voor uw boot van LED-Gigant.nl?

De LED strips voor in de boot van LED-gigant zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange eigen import en productie leveren wij alleen de beste kwaliteit boot LED strips.

✓ Ideale lichtverdeling voor in uw boot
✓ Eenvoudige installatie
✓ Verlengde levensduur LED strips en uw boot accu
✓ De LED strip profielen leverancier van Europa!

LED verlichting Showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor uw boot, schip of jacht aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Wanneer u een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244


Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden gratis door heel Europa verstuurd.

ba449c20b97706ed795348fe8c668af7

Selecteer een Afleverpunt