Gietvloer met LED strip

Een gietvloer is helemaal van nu en is tegenwoordig enorm gewild in ieder interieur. Als u een gietvloer aanschaft, wilt u vast wel dat het er erg modern en luxueus uitziet. Deze vloeren zijn erg fijn om te hebben omdat het zijn originele kleur behoud wanneer de zon erop schijnt. Omdat gietvloeren zich uitermate goed lenen om LED strips in te verwerken hebben wij hier een unieke installatie oplossing voor.
LED strip in combinatie met gietvloeren

Het wegwerken van LED strips in gietvloeren kan eigenlijk maar op 1 manier. De oplossing is om gebruik te maken van LED profielen, hierin wordt de LED strip geplakt en kunt u zorgeloos van een mooie egale lichtlijn genieten.

 

Al onze LED profielen zijn geschikt om in een gietvloer weg te werken.

 

Als u uw LED strip profielen op www.LED-gigant.nl besteld dan krijgt u er ook altijd gratis afdekkingen bij. Deze afdekkingen zorgen ervoor dat de LED strips maximaal beschermd worden. Naast dit voordeel zorgen de afdekkingen ervoor dat uw LED verlichting er niet uitziet als allemaal losse lampjes, maar als een egale lichtlijn. Bij de afdekkingen heeft u de keuze tussen 2 verschillende soorten afdekkingen. U kunt kiezen uit heldere of opale afdekkingen die allebei zorgen dat het licht van uw LED strips er beter uitzien. De heldere afdekkingen die lijken een beetje op glas omdat u er doorheen kunt kijken. De opale afdekkingen die zijn melkwit en daar kunt u het minst doorheen kijken, met deze afdekkingen vormen de strips een mooie egale lichtlijn.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.
Met onze LED profielen heeft u ongekende mogelijkheden bij het gebruik van LED strips. Met name 45 graden profielen zijn uitermate geschikt voor het plaatsen in de nok van een zolder.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip voor het verlichten van uw zolder. Onze LED strips zijn leverbaar in 12 volt of 24 volt!
Welke LED strips zijn geschikt voor in de thuisbioscoop?

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Het aansturen van de LED strips werkt geheel draadloos en is zelfs te bedienen met uw mobiele telefoon of tablet. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wanneer u vragen heeft over het kiezen van de juiste LED strip en het juiste LED profiel voor gietvloeren neemt u gerust contact met ons op.

 

Voor al uw LED strips & LED profielen komt u naar led-gigant.nl!

Wij hebben een zeer groot en bovendien voordelig assortiment LED verlichtingen. Bij ons kunt u gelijk bestellen wat u nodig heeft of u kunt natuurlijk altijd langs komen in onze

winkel in Zaandam.

 

U kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken of uw vragen mailen naar support@led-gigant.nl.

 

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling dezelfde dag altijd verstuurd wordt zodat u de volgende dag er al gelijk van kunt genieten. Wij versturen onze pakketten met een track and trace code zodat u altijd kunt zien waar en wanneer uw bestelling precies aankomt, mocht u nou ook nog eens een bestelling plaatsen boven de 75 euro dan rekenen wij u helemaal geen verzendkosten!

 

Als u verder nog vragen heeft voor het verlichten van uw gietvloer met LED strips dan kunt u altijd contact opnemen met het team van LED-gigant.nl.