Retourneren

Informatie rondom retourneren

Retourneren 

U heeft als consument het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen gecrediteerd.

Indien de LED profielen en/of LED strips speciaal voor u op maat gemaakt zijn komt het retourrecht te vervallen. Zodra het maatwerk is gestart, zijn deze orders ook niet meer te annuleren, maat werk is wel nog te annuleren als deze nog niet is begonnen.

Indien u geen verzendkosten heeft betaald en u wilt uw order retourneren dan brengen wij hiervoor EUR 14,95 in mindering op uw creditnota.

De kosten voor retour van u thuis naar LED-Gigant.nl zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en originele verpakking aan de ons dienen te worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@led-gigant.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP!

Stuur altijd uw product in een doos terug, zodat deze niet beschadigd. Wij kunnen alleen retouren in ontvangst nemen als deze zijn voorzien van een track and trace code. zonder deze code kunnen wij uw retour niet accepteren.

Wij accepteren enkel retour pakketen van:

  • DPD
  • GLS
  • DHL
  • PostNL

BPOST valt hier dus niet onder!

het retourneren van LED profielen langer dan 175cm is niet mogelijk met standaard postdiensten. De kosten voor het retourneren van LED profielen zijn voor uw eigen rekening en risico.

Vermeld bij de retourzending de volgende gegevens:
  • Ordernummer
  • Aankoopgegevens
  • Uw rekeningnummer
Retouradres LED-Gigant.nl

LED-Gigant.nl
T.a.v. de afdeling retouren ovv uw ordernummer
Vleetstraat 14B
1446 AP Purmerend

LET OP, momenteel staat er in het retour formulier Netwerk 59 als adres, Dit is foutief en wordt zo snel mogelijk aangepast. Het correcte adres is VLEETSTRAAT 14B 1446AP Purmerend.

*Bewaar altijd uw track and trace code van uw retourzending. Zonder het retourbewijs kunnen wij uw retourzending niet retour nemen.

Voeg in de retourdoos uw reden van retouren met uw naam en rekeningnummer toe.

Wij vergoeden alleen de standaard retourkosten!

Pakketten van 2 meter kunnen ook afgehaald worden, de kosten hiervan bedragen 25 euro

Zakelijke order zijn definitief en kunnen niet worden geretourneerd.[/vc_column_text][vc_column_text][vc_row][vc_column]

Retour

  • Uw retour aanmelden
[/vc_column][/vc_row]

Selecteer een Afleverpunt