Filters

Voltage +

Wattage +

Aantal LED's +

CRI waarde +

Lengte +

Breedte LED strip +

Product Dimbaar +

Product Kelvin waarde +

Product IP waarde +

Type afdekking +

Kleur +

Type LED profiel afdekking +

Lumen output per meter +

Binnenmaat +

Buitenmaat +

Toepassing +

Vorm LED profiel +

Plaatsing +

Productcategorieën +

LED strip buitenverlichting IP68

IP68

De waarde IP68 heeft de classificatie ‘waterdicht’ en stofvrij. Aanrakingsveilig door geheel gesloten behuizing. Complete bescherming tegen stof.

video: 

Ja, IP68 wordt geclassificeerd als waterdicht. En blijft bruikbaar onder water mits onder opgegeven omstandigheden.

video: 

De LED strips van LED-gigant.nl zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange eigen import en productie leveren wij alleen de beste kwaliteit LED strips.

✓ Ideale lichtverdeling
✓ CRI tot 95!
✓ Leverbaar tot 540 LED’s per meter
✓ Leverbaar in 12 volt, 24 volt en 48 volt
✓ Eenvoudige installatie
✓ In huis op maat maak service
✓ Lange levensduur LED strips tot wel 50.000 branduren (in combinatie met LED profielen)
✓ Eigen showroom en service
✓ Standaard 3 jaar garantie

video: 
LED buitenverlichting draagt bij aan een mooie en overzichtelijke omgeving. LED buitenverlichting staat bekend om de lange levensduur het lage energieverbruik en de goede lichtkwaliteit. Doordat de led technologie de afgelopen jaren enorm is verbeterd, is led verlichting ook buiten goed te gebruiken. Wij van LED gigant hebben een groot assortiment LED buitenverlichting uit voorraad leverbaar. Onze LED strips zijn voorzien van een IP68 coating, wat deze strips 100% waterdicht maakt. LED buitenverlichting verbruikt ongeveer negentig procent minder stroom. Met name wanneer u een buiten omgeving wilt verlichten is LED de beste keuze. Onze LED verlichting is goed voor het milieu en ook goed voor uw portemonnee. Wat kunt u verwachten van deze LED buitenprofiel in combinatie met LED strips? Wij hebben een groot assortiment LED profielen voor buiten / voor in de tuin, waarmee eenvoudig strakke lichtlijnen kunnen worden gemaakt.
  • Dimbaar. tot 1%
  • Een strakke lichtlijn zonder lichtonderbreking
  • Volledig waterdichte behuizing met ip68 coating
  • Leverbaar in vele kelvin waardes en lichtsterkten
  • 5 jaar garantie
Wat heeft u nodig om een waterdichte LED strip te installeren in een buitenomgeving. Een waterdichte LED voeding afhankelijk afgestemd op de te gebruiken lengte. Ook zijn er vele mogelijkheden om de LED strips voor buiten aan te sturen. LED-Gigant.nl voorziet u graag van advies bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn bereikbaar op nummer 0850020244 , via de chat op de site of per e-mail. Liever persoonlijk advies? Kom langs in onze LED winkel.


Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond

Selecteer een Afleverpunt