LED verlichting voor een zolder

LED verlichting voor zolders en boven verdiepingen met bijvoorbeeld een puntdak zijn vaak lastig te verlichten. Waar losse spotjes lastig in te bouwen zijn in schuine daken bieden LED strips uitkost. Echter is het los opplakken van een LED strip niet ideaal en geeft dit vaak ook niet het gewenst lichteffect.

Om zolders helemaal toekomst proof te maken en ook nog eens over de juiste hoeveelheid licht te beschikken.

Dit is niet gek want LED strips zijn veelzijdig inzetbaar en met name geschikt voor schuine daken van onder meer zolders.
LED profielen bieden uitkomst bij schuine daken en hellende opstellingen.4d7cb92ba72e20466d1bf3fbc5d04574 Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die niet voldoende koeling krijgen zullen defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee en creëert u mooie lichteffecten.
Wij leveren ruim 250 verschillende LED profielen uit voorraad welke u tevens kunt komen bekijken in onze LED showroom.

Hoe hoger het profiel is en hoe dieper een LED strip in het LED profiel geplaatst wordt, des te strakker zal de lichtlijn worden.

U kunt al onze LED profielen eenvoudig vastboren, vastkitten of gebruik onze montageklemmen voor LED profielen.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van de LED verlichting.

Breng gerust een bezoekje aan onze LED verlichting showroom en laat u informeren door onze enthousiaste medewerkers.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.


Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een tracking trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen. U bent tevens van harte welkom in onze LED winkel.

led verlichting zolder

Vraag hieronder een direct een offerte aan

Neem contact met ons op