LED spiegelverlichting

badkamer spiegel led strips wasbak

LED spiegelverlichting

Naar jezelf kijken in de spiegel is natuurlijk hartstikke leuk, zeker als je goede verlichting hebt waardoor je jezelf laat shinen. Aan wat voor verlichting zit je dan te denken? Geen gloeilamp, maar eerder LED verlichting. Met LED verlichting zorg je ervoor dat je altijd een goeie strakke verlichting hebt, dat is altijd wel fijn als je naar jezelf kijkt in de spiegel. Maar hoe zit dat nou, Led verlichting achter een spiegel? Wij van LED-gigant.nl helpen u graag via de website, langskomen voor een persoonlijk gesprek? Kom gezellig langs in onze LED showroom. De koffie staat klaar en de service is gewoon ouderwets GOED!

Led verlichting achter een spiegel is erg mooi en bovendien enorm duurzaam. Met name lichtlijnen in combinatie met onze LED strips zorgen ervoor dat de spiegel een mooi accent krijgt en zelfs een zwevend effect heeft.

Wat heb je nodig om een spiegel van LED verlichting te voorzien?

Je zult verschillende items nodig hebben om Led verlichting te installeren rondom je spiegel.

– LED strips voor spiegels.
Een van de meest basic dingen die je moet hebben is natuurlijk een Led stip voor achter een spiegel. Je hebt veel verschillende soorten strips waaronder; warm wit, extra warm wit, koud wit, natuurlijk wit en natuurlijk multi color maar ook rood groen en blauw en vele combinaties hiervan in verschillende voltages en wattages. Genoeg keuze dus.
Omdat wij niet geloven in kant en klaar oplossingen voor standaard spiegels bieden wij graag onze op maat service aan. Wij leveren graag alle verlichting volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen voor het uitlichten van de spiegel.

– LED Profiel voor spiegels.
Je zult een LED profiel nodig hebben om daarin de led strip te kunnen plakken, het LED profiel zorgt voor de wegtrekking van de warmte van de LED verlichting, dit zorgt ervoor dat de LED strips langer meegaan. Tevens staat het ook mooier om LED strips in een profiel te doen aangezien op deze LED profielen afdekkingen zitten die het licht mooi egaal verspreiden. Deze afdekkingen verdelen het licht mooier en hier zijn ook verschillende soorten voor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw spiegel? Wij helpen graag verder.

– LED Voeding spiegels.
De voeding voor LED is nodig om de LED strip te laten werken, de juiste voeding is gebaseerd op het voltage van de led strip en het wattage van de LED strip.

– En het belangrijkste van allemaal! Een mooie spiegel om naar jezelf te kijken want ja, zonder spiegel is de rest natuurlijk ook niet nodig.

Hoe monteer je de led verlichting rondom of achter je spiegel?

Het monteren van de LED verlichting is niet zo moeilijk als dat het lijkt. Er zijn zeer veel verschillende manieren om dit te doen:

Je kunt bijvoorbeeld een LED profiel naar keuze die je rondom de spiegel op de muur monteert vastmaken met schroeven, of met montage kit. Je moet er natuurlijk goed voor zorgen dat je profiel stevig vast zit.

Nu kan je de led strip gaan aanbrengen in het led profiel, zorg ervoor dat deze mooi en het midden vast zit en zo recht mogelijk wordt geplaatst (klinkt moeilijker dan het is).

Zodra je led strip in het profiel zit moet je voor de stroom zorgen, daar is de LED voeding voor. Je moet je voeding aansluiten aan de net stroom van je woning. De voeding zorgt ervoor dat de led strips niet kapot gaan door een te hoog stroom percentage, dus het is zeer belangrijk dat je de juiste voeding hebt voor je verlichting.

Als de elektriciteit is aangesloten kan de afdekking op het profiel, dit doe je als laatst zodat als er iets mis is gegaan met de led strip of de elektriciteit je altijd makkelijk bij de strip kunt.

Wat kunt u verwachten van LED-gigant.nl?

  • op maat maak service
  • altijd de hoogste kwaliteit LED
  • eerlijke prijzen
  • ruime garantie (tot 5 jaar)
  • ouderwets goede service
  • eigen productie
  • levering uit eigen voorraad
  • vaste werknemers met verstand van zaken

Nu ben je klaar om te stralen in je mooie verlichte spiegel. Wij hopen u voldoende te hebben ingelicht over Led verlichting aanbrengen achter of rondom uw spiegel. Op onze website zult u alles vinden om u klaar te maken voor dit project. Wij zijn ook altijd bereid om u te helpen met de juiste profielen en led strips uit kiezen voor uw project. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om bij ons in de showroom langs te komen en uw project te bespreken onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee (of fris).

Bel nu voor advies over spiegelverlichting met LED gigant op nummer  0850020244