LED boot verlichting

led strip profiel boot

LED Boot verlichting

LED-gigant.nl is de leverancier voor al LED verlichting voor in en rondom boten, schepen of jachten.
Vandaag de dag zijn LED strips niet meer weg te denken uit boten. LED strips is 1 ding, maar het wegwerken van LED strips in uw boot is een tweede. LED-Gigant.nl is de 12 volt en 24 volt LED voor boten, welke u eenvoudig kunt aansluiten op het bestaande stroomnetwerk in uw boot.
Om de LED strips professioneel te installeren en te monteren leveren wij ruim 30 soorten LED strip profielen speciaal voor boten.
De LED strip profielen zijn eenvoudig op maat te maken en kunnen door middel van de montageklemmen eenvoudig worden gemonteerd. Wanneer de LED strips in het directe zicht worden geplaatst adviseren wij een matte afdekking te kiezen, zo heeft u geen last van vervelend fel licht, maar wordt het licht mooi gefilterd.

LED strips kunt u inbouwen in de kajuit, het woongedeelte van uw boot, langs de zijkanten van uw boot, in de keuken van uw boot, in de slaapvertrekken en uiteraard zijn de mogelijkheden voor led verlichting in uw boot eindeloos.

ba449c20b97706ed795348fe8c668af7

Lichtopbrengst LED strips

De “lichtopbrengst” bij LED strips hangt niet alleen af van het aantal LED’s op een LED strip. Met name de kwaliteit van de LED strip in combinatie met de gebruikte materiaal bepaald de lichtopbrengst. Onze LED strips zijn geoptimaliseerd voor een hoge lichtopbrengst, daarnaast zijn deze bestand tegen wisselingen in het stroomnetwerk van uw boot. De klachten over onze LED strips zijn nihil.  Wij adviseren u uiteraard graag over de verschillende mogelijkheden.

Lichtkleur LED strips

In boten wordt er vaak gekozen voor wit of warm wit, het grote voordeel van LED strips is dat deze leverbaar zijn in RGB, oftewel multi color. Met LED strips heeft u maximale keuzes omtrent het instellen van uw favoriete kleuren.

Daarom kiezen wij van LED-Gigant.nl voor een neutrale kleur niet teveel geel, niet teveel koud wit, maar warm wit (2700 tot 3000 kelvin, dit is goed vergelijkbaar met traditionele halogeen verlichting).

Prijs LED bootverlichting

Er zijn al led strips leverbaar vanaf 14,95 per meter. Afhankelijk van uw wens om te dimmen of kleuren in te stellen zijn er controllers en afstandsbedieningen leverbaar. LED-Gigant.nl heeft een breed assortiment met boot, schepen, en jacht LED verlichting. Wij hebben een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding en adviseren u graag met betrekking tot de installatie. Wanneer u vragen heeft over LED bootverlichting neemt u dan gerust contact op met hem team van LED-Gigant.nl

LED verlichting Showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor uw boot, schip of jacht aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Wanneer u een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244


Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.