LED boot verlichting

LED Verlichting en LED profielen voor uw Boot

LED Boot verlichting

LED-gigant.nl is de leverancier voor al LED verlichting voor in en rondom boten, schepen of jachten.
Vandaag de dag zijn LED strips niet meer weg te denken uit boten. LED strips is 1 ding, maar het wegwerken van LED strips in uw boot is een tweede. LED-Gigant.nl is de 12 volt en 24 volt LED voor boten, welke u eenvoudig kunt aansluiten op het bestaande stroomnetwerk in uw boot.
Om de LED strips professioneel te installeren en te monteren leveren wij ruim 30 soorten LED strip profielen speciaal voor boten.
De LED strip profielen zijn eenvoudig op maat te maken en kunnen door middel van de montageklemmen eenvoudig worden gemonteerd. Wanneer de LED strips in het directe zicht worden geplaatst adviseren wij een matte afdekking te kiezen, zo heeft u geen last van vervelend fel licht, maar wordt het licht mooi gefilterd.

LED strips kunt u inbouwen in de kajuit, het woongedeelte van uw boot, langs de zijkanten van uw boot, in de keuken van uw boot, in de slaapvertrekken en uiteraard zijn de mogelijkheden voor led verlichting in uw boot eindeloos.

Als botenliefhebber begrijpen wij dat stroom een kostbaar bezit is, het verbruik van LED strips is zeer laag en ligt op circa 9,6 watt per meter. Hiermee belast u uw bootaccu’s dus minimaal.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.
Met onze LED profielen heeft u ongekende mogelijkheden bij het gebruik van LED strips. Met name 45 graden profielen zijn uitermate geschikt voor het plaatsen in de nok van een zolder.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip voor het verlichten van uw zolder. Onze LED strips zijn leverbaar in 12 volt of 24 volt!
Welke LED strips zijn geschikt voor in de thuisbioscoop?

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

ba449c20b97706ed795348fe8c668af7

Lichtopbrengst LED strips:

De “lichtopbrengst” bij LED strips hangt niet alleen af van het aantal LED’s op een LED strip. Met name de kwaliteit van de LED strip in combinatie met de gebruikte materiaal bepaald de lichtopbrengst. Onze LED strips zijn geoptimaliseerd voor een hoge lichtopbrengst, daarnaast zijn deze bestand tegen wisselingen in het stroomnetwerk van uw boot. De klachten over onze LED strips zijn nihil.  Wij adviseren u uiteraard graag over de verschillende mogelijkheden.

Lichtkleur LED strips:

In boten wordt er vaak gekozen voor wit of warm wit, het grote voordeel van LED strips is dat deze leverbaar zijn in RGB, oftewel multi color. Met LED strips heeft u maximale keuzes omtrent het instellen van uw favoriete kleuren.

Daarom kiezen wij van LED-Gigant.nl voor een neutrale kleur niet teveel geel, niet teveel koud wit, maar warm wit (2700 tot 3000 kelvin, dit is goed vergelijkbaar met traditionele halogeen verlichting).

Prijs LED bootverlichting:

Er zijn al led strips leverbaar vanaf 14,95 per meter. Afhankelijk van uw wens om te dimmen of kleuren in te stellen zijn er controllers en afstandsbedieningen leverbaar. LED-Gigant.nl heeft een breed assortiment met boot, schepen, en jacht LED verlichting. Wij hebben een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding en adviseren u graag met betrekking tot de installatie. Wanneer u vragen heeft over LED bootverlichting neemt u dan gerust contact op met hem team van LED-Gigant.nl

LED verlichting Showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor uw boot, schip of jacht aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Wanneer u een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244

Levering
Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden gratis door heel Europa verstuurd.

ba449c20b97706ed795348fe8c668af7