Filters

Voltage +

Wattage +

Aantal LED's +

CRI waarde +

Lengte +

Breedte LED strip +

Product Dimbaar +

Product Kelvin waarde +

Product IP waarde +

Type afdekking +

Kleur +

Type LED profiel afdekking +

Lumen output per meter +

Binnenmaat +

Buitenmaat +

Toepassing +

Vorm LED profiel +

Plaatsing +

Productcategorieën +

LED Strips Voor De Sauna

U bent op zoek naar LED strips voor uw sauna? Ook dan bent u bij LED-Gigant.nl aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor u als sauna leverancier of sauna eigenaar complete LED strip sets samengesteld.

Kijkt u gerust even rond en mocht u vragen hebben over het verlichten van uw Sauna met LED strips dan kunt u ons bellen op nummer 085002024 of stuur ons uw offerteaanvraag.

Wij adviseren u graag over onze LED sauna verlichting en kunnen u uiteraard voorzien van een vrijblijvende offerte op maat.

Wanneer u van plan bent om een sauna ruimte te voorzien van LED verlichting dan kunt u dit het beste doen met waterdichte LED strips in combinatie met onze LED profielen.
LED-gigant.nl heeft een voordelige en duurzame oplossing om een sauna ruimte te voorzien van LED verlichting.
LED strips in combinatie met led strip profielen zijn de meest geschikte oplossing omdat u zo de LED strips netjes kunt wegwerken in en rondom uw sauna.
Deze kunnen dienen als achtergrondverlichting, maar ook als sfeervolle verlichting voor uw sauna(ruimte).

Wij hebben een aantal kant en klare LED strip sauna sets samengesteld.

 

LET OP!

Vrijwel geen enkele LED strip die u bij menig webshops aanschaft zijn bestand tegen extreme warmte, zoals die in de sauna. 

Omdat eigenlijk alle sauna’s puur maatwerk zijn, geldt dit ook voor uw LED saunaverlichting. Wij van LED-Gigant.nl zijn de nummer 1 webshop in sauna LED verlichting en bieden u de mogelijkheid een offerte op maat aan te vragen. Zo heeft u te alle tijden de beste oplossing om uw sauna te voorzien van LED.

LED verlichting sauna showroom
Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED-gigant aan het juiste adres.
Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.
Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen.

Selecteer een Afleverpunt