Filters

Voltage +

Wattage +

Aantal LED's +

CRI waarde +

Lengte +

Breedte LED strip +

Product Dimbaar +

Product Kelvin waarde +

Product IP waarde +

Type afdekking +

Kleur +

Type LED profiel afdekking +

Lumen output per meter +

Binnenmaat +

Buitenmaat +

Toepassing +

Vorm LED profiel +

Plaatsing +

Productcategorieën +

LED PIR sensoren & LED bewegingsmelders

Bewegingsmelders & PIR sensoren voor LED verlichting.

Met een bewegingsmelder zorg je voor een veilige en verlichte omgeving. Deze bewegingsmelders schakelen het licht  als je een ruimte binnen komt eenvoudig aan en uit en kan tevens als schrikmiddel gebruikt worden door het licht te schakelen en zo ongenode gasten te weren.

Extra zuinig omgaan met uw stroom bij het gebruik van LED strips? Een bewegingsmelder is hiervoor de juiste oplossing. De led verlichting brandt alleen bij het detecteren van beweging in een straal vanaf 20 centimeter tot wel 20 meter.

De extra energiebesparing maakt een bewegingsmelder een economisch goede keuze om het LED licht aan het uit te schakelen. De schakelaar is snel terugverdient door het verminderen van het energieverbruik. Al onze bewegingsmelders zijn speciaal voor al onze led verlichting een met name de LED strips gemaakt. De meeste bewegingsmelder kunnen al vanaf 1 lamp of strip worden gebruikt.

Dit is de oplossing voor het verlichten van de garage, de kelder of bijvoorbeeld een magazijn of opslagruimte. Wanneer er geen beweging meer wordt gedetecteerd, schakelt de LED verlichting vanzelf uit. De tijd waarin de verlichting aan blijft  na de laatst gedetecteerde beweging kunt u eenvoudig zelf instellen.

Heeft u zelf een particulier of zakelijk project en bent u op zoek naar advies bij het kopen van de juiste led strip, neem dan gerust contact op met het service team van LED-Gigant.nl. Wij zijn bereikbaar op nummer 0850020244, ook kunt u onze chat service gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook gewoon een e-mail sturen.Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond