Bel gratis
085-0020244

Tot 5 jaar garantie

Gratis bezorging vanaf €99,-

Uniek led aanbod

Voor 14:00 besteld, morgen in huis

90 dagen omruilgarantie

Sorteer op:
Bekijk:

Met de extra grote kerstverlichting van Fairybell voorzie je iedere deur of tuin van een prachtig lichtspel. Wij van LED gigant leveren verlichte kerstbomen voor aan de deur, kerstverlichting voor in de grond en kerstverlichting voor in een vlaggenmast.

Deze verlichting laat zich het beste omschrijven als LED kerstverlichting in kerstboomvorm. Deze waterdichte kerstverlichting is verkrijgbaar in 10 verschillende modellen, van 2,10 tot maar liefst 10 meter. De LED lampjes zorgen in iedere buiten omgeving voor een heerlijke kerstsfeer.

Kerstverlichting voor aan een deur
Wanneer u op zoek bent naar kerstverlichting voor aan een deur bent u bij LED gigant aan het voordelige adres.

Deze deurverlichting wordt geleverd inclusief handige universele verstelbare bevestigingsband. Zo is deze in enkele minuten op te hangen zonder beschadiging van uw deur. Deze kerstvelrichting voor aan uw deur is 2,10 meter hoog en versiert de deur met 180 energiezuinige LED lampjes.

Kerstverlichting voor buiten in de grond
De vrijstaande kerstbomen inclusief verlichting zijn leverbaar van 2,10 meter tot en met 3 meter kun je overal in de tuin ‘prikken’ door de meegeleverde mast en grondpin.

kerstverlichting voor in een vlaggenmast
De grotere kerstverlichting is leverbaar van 6 tot 10 meter en kan zeer gemakkelijk in een vlaggenmast worden getakeld.

Heeft u vragen over deze of andere kerstverlichting neem dan contact op met LED-Gigant op telefoonnummer 0850020244 of mail ons.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›