Filters

Voltage +

Wattage +

Aantal LED's +

CRI waarde +

Lengte +

Breedte LED strip +

Product Dimbaar +

Product Kelvin waarde +

Product IP waarde +

Type afdekking +

Kleur +

Type LED profiel afdekking +

Lumen output per meter +

Binnenmaat +

Buitenmaat +

Toepassing +

Vorm LED profiel +

Plaatsing +

Productcategorieën +

Fairybell Vlaggenmast kerstverlichting

Met de extra grote kerstverlichting van Fairybell voorzie je iedere deur of tuin of vlaggenmast van een prachtig lichtspel. Wij van LED gigant leveren verlichte kerstbomen voor aan de deur, kerstverlichting voor in de grond en kerstverlichting voor in een vlaggenmast.

Deze verlichting laat zich het beste omschrijven als LED kerstverlichting in kerstboomvorm. Deze waterdichte kerstverlichting is verkrijgbaar in 10 verschillende modellen, van 2,10 tot maar liefst 10 meter. De LED lampjes zorgen in iedere buiten omgeving voor een heerlijke kerstsfeer.

Kerstverlichting voor aan een deur
Wanneer u op zoek bent naar kerstverlichting voor aan een deur bent u bij LED gigant aan het voordelige adres.

Deze deurverlichting wordt geleverd inclusief handige universele verstelbare bevestigingsband. Zo is deze in enkele minuten op te hangen zonder beschadiging van uw deur. Deze kerstvelrichting voor aan uw deur is 2,10 meter hoog en versiert de deur met 180 energiezuinige LED lampjes.

Kerstverlichting voor buiten in de grond
De vrijstaande kerstbomen inclusief verlichting zijn leverbaar van 2,10 meter tot en met 3 meter kun je overal in de tuin ‘prikken’ door de meegeleverde mast en grondpin.

kerstverlichting voor in een vlaggenmast
De grotere kerstverlichting is leverbaar van 6 tot 10 meter en kan zeer gemakkelijk in een vlaggenmast worden getakeld.

Of het nu gaat om vlaggenmast verlichting met 1 vaste kleur of de nieuwste rage multi color of rgb kerstverlichting, wij leveren deze altijd uit eigen voorraad!

Onze multi color vlaggenmastverlichting kan zowel warm wit als multi color schakelen. u heeft dus een 2 in 1 LED met ongekende mogelijkheden.

Heeft u vragen over deze of andere kerstverlichting neem dan contact op met LED-Gigant op telefoonnummer 0850020244 of mail ons.

 

Anderen zochten ook naar

LED profielen praxis

Selecteer een Afleverpunt