LED vitrine verlichting

Wij ontvingen van deze klant de vraag om een aantal vitrinekasten van LED strips en/of LED verlichting te voorzien.
De totale lengte voor de 20 LED strips in de vitrinekasten is 70cm.
De klant stelde tevens eis dat de LED strips warm wit licht geven.
Dimmen is niet noodzakelijk en de verlichting dient alleen aan en uitgeschakeld te kunnen worden. Omdat de LED verlichting de producten goed moet uitlichten is er veel licht gewenst.
Wij zijn de aanvraag direct uitgebreid gaan uitwerken om tot het gewenste eindresultaat te kunnen komen.

vitrine-kast-led-verlichting

Hieronder omschrijven wij stap voor stap welke verlichting er in deze vitrinekasten is toegepast:

In de vitrinekasten is er LED profiel C12 toegepast. Dit is een praktisch LED profiel waarbij de LED strip in het midden van het LED profiel wordt geplakt. Om de LED strip te beschermen plaatsten wij een vlakke opaal/melkwitte afdekking in het profiel. De profielen zijn met speciale 2 componentenlijm tegen het glas gelijmd. Het op maat zagen van de profielen is eenvoudig uitgevoerd met een aluminium zaag.

led hoekprofielled hoekprofiel aanbieding

Bekijk hier onze speciale LED hoekprofielen voor LED strips.

Als verlichting voor in de vitrine is gekozen voor een LED strip met een kelvin waarde van 3000. 3000 kelvin is vergelijkbaar met sfeervol wit licht en wordt ook wel warm wit licht genoemd.

kleuren temperatuur kelvin led verlichting

Omdat de klant de specifieke eis stelde dat de verlichting sfeervol moet zijn, hebben wij een LED strip geadviseerd met een verbruik van 9,6 watt per meter. Deze LED strips geven een mooi lichteffect en tellen 120 leds per meter, hierdoor wordt er 1 egale lichtlijn gevormd. De lumen opbrengst van deze LED strips is 1080 lumen per meter, waardoor de producten goed tot hun recht komen.
Doordat de LED strip 9,6 watt per meter verbruikt is het energieverbruik relatief laag wat ten gunste komt aan de energierekening van de klant.

De klant gaf aan specifiek 12 volt LED strips te willen gebruiken.

Omdat wij vanuit LED gigant vele professionele omgevingen van LED verlichting hebben voorzien weten wij als geen ander hoe belangrijk de kwaliteit van onze verlichting en toebehoren dient te zijn, zeker wanneer de LED strip veelvuldig in gebruik is.

Bekijk hier onze 12 volt warm witte LED strips.

Er is voor een klant niks vervelender dan een voeding die geluid maakt door de aanwezigheid van onvoldoende koeling. Om dit probleem te voorkomen hebben wij voor dit project speciale stof en waterdichte voedingen geleverd. Deze voedingen hebben een gesloten behuizing en zijn dusdanig ontwikkeld dat er geen koelvin nodig is. Deze LED voedingen zijn uit het zicht onder de vitrinekasten verwerkt. Om de klant te voorzien van extra garantievoorwaarden hebben wij deze LED voedingen met 5 jaar garantie geleverd.

De totale lengte van de LED verlichting is 20 * 70 centimeter. Gezien het gunstige verbruik van de LED strip van 9,6 watt per meter is er slechts 12 watt vereist. Wij hebben voor deze klant een 20 x een 12 watt 12 volt LED voeding geleverd.

De totale kosten voor dit project zijn erg laag. Wij hanteren tevens speciale projectprijzen.
Mocht u zelf op zoek zijn naar LED verlichting voor uw eigen vitrinekasten of displays.
Deze klant heeft per vitrinekast voor de gehele verlichting inclusief profiel nog geen 18 euro betaald!
Stuur dan uw offerte aanvraag naar LED-Gigant.nl en klik hier.

Uiteraard kunt u ook gewoon even bellen!

Met vriendelijke groet,

Team LED-Gigant.nl