LED strips voor trappen

led strip trappen

LED strips voor trappen

U heeft het ongetwijfeld weleens ergens gezien. Een mooi verlichte trap met bijvoorbeeld LED strips.
Wij van LED-gigant.nl zijn uw partner op het gebied van automatische LED traptrede verlichting.

Hoe kunt u uw trap het beste verlichten?

U kunt natuurlijk een LED strip vastlijmen of tapen maar dit laat na verloop van tijd los, met als gevolg een defecte LED strip  en een hoop extra werk.

Led strips in een trap wegwerken

LED strips worden over het algemeen vaak direct tegen een trap aan geplakt. Wanneer LED strips in het directe gezichtsveld worden gemonteerd, dan zijn alle leds vaak erg fel en niet prettig voor het oog, met name wanneer deze horizontaal tegen de trap zijn geplakt is dit erg hinderlijk. LED strips die tegen een trap worden geplakt geven dan dus niet het gewenste effect. Ook wanneer deze indirect schijnen is het gewenste effect vaak ver te zoeken. Led strips geven het mooiste lichteffect wanneer het licht als het ware wordt gefilterd door middel van een melkwitte of opaal kleurige afdekking.

Led strip profielen voor trappen

LED strips in een trap wegwerken is zeer eenvoudig te realiseren wanneer er gebruikt wordt gemaakt van onze speciale aluminium LED strip profielen. U kunt uw LED strip direct in het profiel vastplakken, vervolgens sluit u de strip aan op uw trafo en eventueel de controller en/of voeding en kunt u ongestoord genieten van het licht vanaf de muur.

U kunt de profielen direct aan de muur vastzetten met montageklemmen of het profiel vastzetten met schroeven. Indien u kiest voor een inbouw profiel kunt u deze in de muur vrezen. Dit geeft beide een mooi licht effect.

LED-Gigant.nl is leverancier van LED strip profielen speciaal voor trappen waarmee u eenvoudig ieder type LED strip kunt gebruiken om uw eigen trap extra te verlichten.

Meer Lichtbeleving dankzij LED strip traptrede verlichting

Verlichting is van grote invloed op de veiligheid van een trap. Het is daarom zeer belangrijk dat de verlichting volledig is afgestemd op uw trap.

traptrede led striptraptrede led profielled strips voor de trap rgb 1

Onze LED traptrede profielen bieden u een aantal grote voordelen.

Het licht van de strip wordt strak egaal, u krijgt als het ware een mooie strakke lichtlijn. Zeker wanneer u kiest voor een profiel waarbij de strip dieper in het profiel ligt. Wanneer LED strips branden worden deze snel warm. Een LED strip die onvoldoende koeling krijgt zal minder lang mee gaan dan de aangegeven branduren op de verpakking. Een LED muurprofiel verlengd de brandtijd van de strips aanzienlijk. Het vervangen van een LED strip aan het plafond is natuurlijk ook geen prettige aangelegenheid, dus hoe langer uw LED strips meegaan des te langer geniet u zonder zorgen.

Led strip trap profielen

Wij van LED-gigant.nl hebben een uitgebreid assortiment LED strip profielen die u in iedere gewenste trap kunt wegwerken.

De mogelijkheden voor wat betreft uw persoonlijke situatie zijn eindeloos. Er zijn platte profielen leverbaar met rechte of ronde hoeken.
U kunt kiezen voor opbouw of inbouw profielen met verschillende afdekkingen. Er is al een LED strip profiel vanaf slechts € 2,25 per strekkende meter leverbaar. Onze LED profielen worden standaard met een afdekking verstuurd. U betaald bij ons niets extra voor de afdekking.

Speciale projecten met muren die verlicht moeten worden krijgen bij ons speciale projectprijzen. Bel voor de laagste projectprijs 0850020244.

Wanneer u vragen heeft over het installeren van LED strips aan de muur van uw woning, kantoor of bedrijf dan kunt u het team van LED-Gigant.nl altijd even mailen of bellen. Wij zijn bereikbaar op nummer 0850020244.