LED strips voor hotel

hotel led verlichting

LED strips voor hotels, een ware beleving voor uw gasten

ba449c20b97706ed795348fe8c668af7

Het is van belang dat gasten in uw hotel zich thuis voelen. Een goede omgeving en een aangename sfeer waarin hotelgasten kunnen relaxen draagt hieraan bij.
Verlichting speelt een grote rol in de beleving van de hotelgasten. Iedere hotelgast is natuurlijk uniek en en willen de verlichting net als thuis kunnen aanpassen aan hun persoonlijke wensen. Kortom een aangenaam verblijf naar hun eigen wensen.

LED Gigant is leverancier van LED strips voor hotels en speciale LED strip profielen waardoor de LED strips niet meer zichtbaar zullen zijn voor uw gasten.

Energiebesparing met LED strips Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Met LED helpt u niet alleen uw gasten aan een aangenaam verblijf. LED is tevens energiezuinig en hierdoor Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord. De hotelbranche is uitermate geschikt als het gaat om duurzaam ondernemen en het besparen van kosten. Met name de mogelijkheden op het gebied van energiebesparing door middel van LED biedt vele mogelijkheden. Traditionele verlichting in een hotel zorgt voor een hoge CO2-uitstoot en een hoog energieverbruik. LED verlichting en met name LED strips zijn een mooie en duurzame manier om kosten te besparen. Een duurzame lichtoplossing biedt u mogelijkheden om op energie- en onderhoudskosten te besparen.

LED strips

Met LED strips en LED strip profielen kunt u iedere ruimte in uw hotel voorzien van iedere gewenste licht kleur en bijpassende sfeer. Wat u nodig heeft om LED strips te gebruiken is afhankelijk van uw wensen om de hotel ruimte uit te lichten en de wensen met betrekking tot de bediening van de strips.

LED verlichting voor hotels

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.
Wanneer u een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.