LED strips inbouwen

inbouw led profiel zwart

LED strips inbouwen

Als gespecialiseerd LED strip leverancier heeft LED-Gigant een groot assortiment LED inbouw profielen die eenvoudig kunnen worden ingebouwd en gemonteerd.
Zo heeft u altijd de ideale oplossing voor het netjes afwerken van LED strip in bijvoorbeeld trappen, vloeren, muren, wanden of plafonds. De mogelijkheden van onze aluminium inbouw LED profielen zijn eindeloos en wij adviseren u graag bij het realiseren van uw lichtwensen.
Voor het inbouwen of infrezen van LED strips bent u bij ons aan het juiste adres.

led inbouw profiel witled inbouw profielenled-profiel-inbouwled inbouw profiel aanbieding

LED strip aluminium inbouw profielen voor LED strips.

Er is keuze uit twee verschillende profielen om in te bouwen, namelijk een profiel met een T vorm of een U vorm profiel. Welke profiel voor u het meest geschikte in te bouwen profiel voor LED strip is, hangt af van de ondergrond.

Algemene informatie over het inbouwen van LED strips

Een groot voordeel van de T inbouw profielen is dat deze een mooie rand hebben. Dit geeft de LED strip een luxe uitstraling. Het U inbouw profiel kan volledig vlak worden ingebouwd. Goed vrezen is uiteraard noodzakelijk.

De montage van beide aluminium inbouw profielen is zeer eenvoudig. Gewoon met goede lijm (afhankelijk van de ondergrond). De led strip kan eenvoudig in het inbouw profiel worden geplaatst. De gratis bijgeleverde afdekking maakt het geheel compleet af. De afdekking is verkrijgbaar in helder of opaal (melkwit).

Deze T vorm inbouw profielen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Er is al een profiel van € led-profiel-inbouw-goedkoopled profiel inbouwled profiel inbouw platled inbouw profiel zwart

Selecteer een Afleverpunt