LED strips inbouwen

LED strips inbouwen

Algemene informatie over het inbouwen van LED strips

Als gespecialiseerd LED strip leverancier heeft LED-Gigant een groot assortiment LED strip profielen die eenvoudig kunnen worden ingebouwd en gemonteerd. Zo heeft u altijd de ideale oplossing voor het netjes afwerken van LED strip in bijvoorbeeld trappen, vloeren, muren, wanden, barren. De mogelijkheden van onze aluminium inbouw LED profielen zijn eindeloos.
Voor het infrezen van LED strips bent u bij ons aan het juiste adres.

led-profiel-inbouw

LED strip aluminium inbouw profielen voor LED strips.

Er is keuze uit twee verschillende profielen om in te bouwen, namelijk een profiel met een T vorm of een U vorm profiel. Welke profiel voor u het meest geschikte in te bouwen profiel voor LED strip is, hangt af van de ondergrond.

Deze U inbouw profielen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Er is al een profiel vanaf € 3,45 per meter inclusief afdekking.

 

Een groot voordeel van de T inbouw profielen is dat deze een mooie rand hebben. Dit geeft de LED strip een luxe uitstraling. Het U inbouw profiel kan volledig vlak worden ingebouwd. Goed vrezen is uiteraard noodzakelijk.

De montage van beide aluminium inbouw profielen is zeer eenvoudig. Gewoon met goede lijm (afhankelijk van de ondergrond). De led strip kan eenvoudig in het inbouw profiel worden geplaatst. De gratis bijgeleverde afdekking maakt het geheel compleet af. De afdekking is verkrijgbaar in helder of opaal (melkwit).

Deze T vorm inbouw profielen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Er is al een profiel van € led-profiel-inbouw-goedkoopled profiel inbouw plat

€ 3,45 per meter inclusief gratis afdekking.