LED strips voor onder een bed

U heeft met LED-Gigant.nl de keuze om led strips te verwerken in uw eigen bed!

Wat heeft u nodig om uw bed van LED strips te voorzien.

Onze LED strips zijn leverbaar in 12 volt en 24 volt & in de volgende wattages 4,8 watt, 6 watt, 9,6 watt & 12 watt per meter.

De LED strips zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren:

Multicolor LED strips:

Alle multicolor LED strips zijn leverbaar in ip20 en ip65. Leverbaar vanaf 7,2 watt per meter tot maar liefst 19,2 watt, zo heeft u altijd de keuze voor de juiste lichtsterkte.

Hierin hebben wij twee verschillende soorten LED strips:

Het aanbod aan LED strips voor uw kast is zoals u kunt zien erg divers en uitgebreid, bovendien leveren wij onze LED strips vanaf 1 meter tot 5 meter op 1 rol, u kunt onze LED strips tevens eenvoudig inkorten met een gewone schaar.

 

Het voordeel van deze LED strips voor uw kast;

 

Om de LED strips netjes te kunnen wegwerken adviseren wij van led-gigant.nl altijd gebruik te maken van LED strip profielen. Het grote voordeel van onze LED stripprofielen is dat de LED strips niet meer onderhevig zijn aan stof en schadelijke invloeden van buitenaf. Wij adviseren dan ook om gebruik te maken van LED strip profielen, deze zorgen ervoor dat uw LED strips tot wel 50% langer mee gaan. De LED strip profielen voor bedden leveren wij in ruim 30 verschillende profielen, afhankelijk van uw wensen en eisen is er dus altijd een geschikt profiel voor uw kast leverbaar.

 

De profielen worden bij ons altijd gratis inclusief afdekking geleverd. Met deze afdekking sluit u het profiel na het plaatsen van de LED strip af, deze afdekkingen zijn leverbaar in helder/transparant of melkwit/opaal.

Voor een maximaal lichteffect adviseren wij voor een heldere / transparante afdekking te kiezen. Wilt u echter geen LED puntjes van uw strip zien en het licht filteren dan adviseren wij om voor een melkwitte / opale afdekking te kiezen. Plaatst u de profielen in het directe zicht dan is een U vorm profiel altijd aan te bevelen, hier ligt de strip namelijk iets dieper in het profiel en heeft het licht een beperkte lichtspreiding. De LED strip profielen voor uw kast zijn eenvoudig in te korten en standaard leverbaar in lengten van 1 of 2 meter.

Om u goed op weg te helpen hebben wij hier stap voor stap uitgelegd wat u nodig heeft om de LED strips in uw kast toe te kunnen passen.

 1. Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.led strips installeren

  1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.
  Met onze LED profielen heeft u ongekende mogelijkheden bij het gebruik van LED strips. Met name 45 graden profielen zijn uitermate geschikt voor het plaatsen in de nok van een zolder.

  1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

  2 ) Kies de juiste LED strip voor het verlichten van uw zolder. Onze LED strips zijn leverbaar in 12 volt of 24 volt!
  Welke LED strips zijn geschikt voor in de thuisbioscoop?

  3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

  4 ) LED strip controller
  Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

  5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

  6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

 

Omdat wij als geen ander weten dat het maken van de juiste keuze omslachtig is, maken wij graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Voor vragen kunt u ons bereiken op nummer 085-00200244

LET OP!

LED verlichting voor een kast komen bekijken?

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen maar nog niet overtuigd bent dan bent u bij ons van harte welkom. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoekje aan onze showroom.

Online bestellen?

Wij verwerken uw order binnen 24 dag en versturen uw pakket door heel Europa & altijd inclusief track and trace code. Bestellingen boven de 75 euro worden bovendien geheel gratis naar u verzonden.

 

Als u verder nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met het team van LED-gigant.nl