LED strips badkamer

Wanneer u van plan bent om uw badkamer,  toilet of douche ruimte te gaan voorzien van (waterdichte) LED verlichting, dan adviseren wij u graag bij het kiezen van de juiste LED verlichting.
LED-gigant.nl heeft altijd een passende oplossing, namelijk LED strips in combinatie met LED strip profielen. Deze kunt u netjes wegwerken in iedere badkamer of natte ruimte.
Of het nu gaat om een LED profiel in het plafond, de wand of muur, onder of langs uw bad. LED-gigant.nl maakt het mogelijk!
De LED strips kunnen dienen als achtergrondverlichting, maar ook als sfeervolle verlichting voor een romantisch avondje in bad of een ontspannen douche.

Naast LED strips en LED profielen leveren wij uiteraard ook dimbare LED spots voor in iedere natte ruimte.

Volledig geautomatiseerde verlichting met zigbee aansturing? Of gewoon ouderwets dimbare LED verlichting. Alles is mogelijk en direct uit voorraad leverbaar.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste keuze zijn wij bereikbaar op nummer 0850020244

LET OP!

Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die niet voldoende koeling krijgen zullen defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee en creëert u mooie lichteffecten.
Wij leveren ruim 200 verschillende LED profielen uit voorraad welke u tevens kunt komen bekijken in onze LED showroom.

Hoe hoger het profiel is en hoe dieper een LED strip in het LED profiel geplaatst wordt, des te strakker zal de lichtlijn worden. Heeft u weinig inbouwhoogte dan bieden onze COB LED strips uitkomst.

U kunt al onze LED profielen eenvoudig vastboren, vastkitten of gebruik onze montageklemmen voor LED profielen.

Uniek is de superkrachtige montagetape voor LED profielen, deze hebben een kleefkracht van wel 80kg per meter! vochtbestendig, weersbestendig en geschikt voor alle ondergronden.

De afdekkingen
Helder / transparante afdekking voor maximaal lichteffect en laten 100% van het licht door.
Opaal / melkwit voor een mooi gefilterd licht en laten circa 80% van het licht door.
Frosted / icey voor een gefilterd licht met een hogere lichtopbrengst laten circa 90% van het licht door.

De afdekkingen voor LED profielen worden altijd standaard gratis geleverd.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van de LED verlichting.

Breng gerust een bezoekje aan onze LED verlichting showroom en laat u informeren door onze enthousiaste medewerkers.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een tracking trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen. U bent tevens van harte welkom in onze LED winkel.

Vraag hieronder een direct een offerte aan

Neem contact met ons op