Werkbus LED verlichting

Werkbus LED verlichting

 

Werkbussen hebben meestal al standaard verlichting, maar deze geeft vaak onvoldoende licht waardoor u nog steeds niet goed kunt zien.

 

Om een werkbus beter te verlichten zijn er krachtige en energiezuinige LED strips verkrijgbaar. Deze LED strips werken op 12 volt en zijn direct op uw bestaande werkbus LED verlichting aan te sluiten.

Omdat niet alle werkbussen en niet alle lichtwensen gelijk zijn is ook de vraag naar de juiste verlichting verschillend.

 

Het voordeel van LED strips voor uw werkbus te verlichten zijn talloos.

Helemaal wanneer u gebruik maakt van onze buigbare LED profielen in combinatie met onze LED strips voor uw werkbus heeft u alle mogelijkheden uw bus goed van binnen te verlichten.

 

Bij de aluminium led strip profielen krijgt u er ook altijd gratis afdekkingen bij. U heeft de keuze tussen heldere en opale afdekkingen. Wij raden u aan om geen heldere afdekkingen te nemen als de led strips direct in uw gezichtsveld staan, omdat als u dan lang naar de led strips kijkt dat voor last aan uw ogen zou kunnen zorgen. Als u wilt dat de led strips een lijn worden in plaats van allemaal aparte led lichtjes, dan kunt u het beste opale afdekkingen nemen.

 

Wanneer u vragen heeft over de juiste LED strip en het juiste LED profiel voor uw werkbus neem  dan gerust contact op met het team van LED-gigant.nl.