Werkbus LED verlichting

Werkbus LED verlichting

Werkbussen of bedrijfswagens hebben meestal al standaard verlichting, maar deze geeft vaak onvoldoende licht waardoor u nog steeds niet goed kunt zien.

Om een bus of bedrijfswagen beter te verlichten zijn er krachtige en energiezuinige LED strips verkrijgbaar. Deze LED strips werken op 12 volt en zijn direct op uw bestaande bedrijfswagen LED verlichting aan te sluiten.

Omdat niet alle werkbussen en bedrijfsbussen lichtwensen gelijk zijn is ook de vraag naar de juiste verlichting verschillend.

Het voordeel van LED strips voor uw bedrijfswagen te verlichten zijn er in overvloed.

Helemaal wanneer u gebruik maakt van onze buigbare LED profielen in combinatie met onze LED strips voor uw bestelwagen heeft u alle mogelijkheden uw bus goed van binnen te verlichten.

 Laadruimte verlichting

Bij de aluminium led strip profielen  voor de laadruimte verlichting krijgt u er ook altijd gratis afdekkingen bij. U heeft de keuze tussen heldere en opale afdekkingen. Wij raden u aan om geen heldere afdekkingen te nemen als de led strips direct in uw gezichtsveld staan, omdat als u dan lang naar de led strips kijkt dat voor last aan uw ogen zou kunnen zorgen. Als u wilt dat de led strips een lijn worden in plaats van allemaal aparte led lichtjes, dan kunt u het beste opale afdekkingen nemen.

Wanneer u vragen heeft over de juiste LED strip en het juiste LED profiel voor uw bedrijfswagen neem dan gerust contact op met het team van LED-gigant.nl.

Werkbus LED verlichting veel gestelde vragen en antwoorden

LED Strips

LED verlichting is een goede keuze omdat het energiezuinig is en omdat het veel licht geeft. Daarnaast gaat LED verlichting veel langer mee dan traditionele verlichting en is het onderhoudsvrij.

video: 

U heeft een keuze tussen 12 volt of 24 volt LED strips voor uw werkbus. De 12 volt LED strips zijn geschikt voor bestaande voertuigen, terwijl de 24 volt LED strips geschikt zijn voor nieuwere voertuigen.

video: 

LED strips zijn er in verschillende krachten en energiezuinige varianten. Er zijn LED strips verkrijgbaar met een vermogen van 3 watt, 5 watt of 10 watt. Daarnaast zijn er ook LED strips verkrijgbaar die maar liefst 16,5 watt leveren. Deze laatste LED strips zijn erg krachtig en geschikt voor zwaardere toepassingen zoals bijvoorbeeld een werkbus.

video: 

U kunt in uw bestaande werkbus LED verlichting aansluiten door middel van een 12 volt adapter. Deze 12 volt adapter kunt u direct aansluiten op onze LED strips.

video: 

Werkbus LED verlichting is verlichting die aangesloten kan worden op een werkbus om deze beter te verlichten.

video: 

LED laadruimteverlichting is een goede keuze omdat het energiezuinig en veilig is. Het verlicht de laadruimte van uw bestelwagen of bus perfect, zodat u in het donker kunt laden of werken. Daarnaast gaat LED laadruimteverlichting veel langer mee dan traditionele verlichting.

video: 

LED laadruimteverlichting heeft veel voordelen ten opzichte van andere verlichtingstypes. Zo verbruikt LED laadruimteverlichting veel minder energie, is het veiliger en gaat het langer mee.

video: 

Het beste aluminium LED strip profiel voor in uw bus is een profiel dat dun en licht is. Onze aluminium LED strip profielen zijn allemaal dun en licht, waardoor ze gemakkelijk te monteren zijn.

video: 

LED strips en LED profielen worden bevestigd door middel van dubbelzijdige tape of pluggen. De dubbelzijdige tape is gemakkelijk te bevestigen en houdt de LED strips en LED profielen stevig op hun plaats. De pluggen zijn geschikt voor voertuigen met een aluminium chassis.

video: