welke Led dimmogelijkheden zijn er binnen ons Led assortiment?

binnen ons assortiment bieden wij 3 verschillende Led dim mogelijkheden

1 Draadloos

2 Fase

3 1-10V

Draadloos

waarom draadloos. Als u van plan bent verschillende zones te creëren en dat vanaf een centraal punt wilt bedienen dan is de draadloze optie heel handig. Met de draadloze optie werk je met een draadloos wandpaneel of afstandsbediening die een signaal stuurt naar een controller die tussen de voeding en de Led strip in komt te zitten. U kunt tot wel honderd controllers per zone aansluiten en verdelen over 4 of 8 groepen.

Fase

Waarom Fase. Met de Fase optie kunt u een universele wanddimmer aansluiten op uw Led systeem. met de Fase optie heeft u een Fase afsnijding voeding nodig en een dimmer die geschikt is voor Fase afsnijding, op onze website kunt u deze vinden als universele dimmer. Met de Fase optie heeft u een mooie egale dimcurve.

1-10v

1-10 volt is heel erg te vergelijken met Fase. Ook hier is de aansluit volgorde dimmer trafo Led strip. Bij 1-10v zijn er dimmers nodig die ook geschikt zijn voor 1-10v deze kunt u op onze website vinden onder de 1-10v categorie. Belangrijk om te weten over 1-10v is dat de voeding goed belast moet worden. dus stel dan uw Led strip 70 watt verbruikt zorg dan dat u een voeding kiest die daar heel dicht in de buurt komt. bijvoorbeeld een 80 watt 1-10v voeding