Waterdicht LED profiel

Waterdicht LED profiel

Wanneer u op zoek bent naar waterdichte LED profielen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.
Vrijwel alle LED profielen in ons uitgebreide assortiment zijn in buitenruimtes en/of vochtige ruimtes te gebruiken. Wij adviseren om altijd gebruik te maken van een waterdichte LED strip in combinatie met onze LED profielen.
Wanneer de LED profielen niet direct in contact komen met vocht zoals bijvoorbeeld condens of regenval maar wel in de buitenruimte (zoals een veranda of onder een afdak) kunt u deze direct plaatsen.
Wanneer uw de LED profielen in een buitenruimte plaats die in direct contact met vocht staat dan adviseren wij om de LED profielen in te sprayen met speciale waterdichte spray of deze af te kitten met een transparante waterdichte kit. Bezuinig hier absoluut niet op zodat u zonder problemen LED strips in buiten omgevingen kunt installeren.
led profiel voor buiten

Wij hebben tevens een unieke volledig waterdichte LED profielen ontwikkeld. Deze zijn geschikt om volledig te worden ondergedompeld. Bekijk hier onze waterdichte LED profiel.

waterdicht led profielwaterdicht led profiel goedkoopwaterdichte eindkap led profielwaterdicht led profiel hoek

Heeft u vragen over onze waterdichte LED profielen binnen uw eigen project?

Naast onze waterdichte LED profielen bieden wij ook een speciale service aan waarbij wij al onze LED profielen inclusief LED strips volledig waterdicht en ook nog eens op maat maken.

Hierover leest u HIER meer.

Neem dan gerust contact op via dit formulier.