Waarom kopen bij LED-Gigant.nl?

Waarom uw LED verlichting kopen bij LED-Gigant.nl ?

Onze service

LED-gigant.nl is naast een voordelige en betrouwbare webshop voor de zowel de particulier als de zakelijke klant ook een partner voor de professionele zakelijke markt. Wij adviseren u als klant dan ook graag bij ons op kantoor in Zaandam op slechts 10 minuten van de ring Amsterdam (dit kan alleen op afspraak). Wij bieden u tevens de mogelijk om de door u aangeschafte led producten vakkundig te laten monteren door een van onze professionele installateurs.

Geen verzendkosten vanaf 75 euro.

Maakt u gebruik van de Webshop bestelling dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht boven de 75 euro.

Garantie op LED producten van LED-Gigant.nl

Doordat wij volledig achter de kwaliteit van onze LED producten staan, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid en geven wij een garantie van 2 jaar. Projectmatig is de garantie bespreekbaar. Op onze LED profielen bieden wij maarliefst 5 jaar garantie.

Maatwerk bij LED-Gigant.nl


Wij zijn geen gewone webshop maar bieden een compleet pakket aan LED producten aan. Heeft u speciale eisen aan uw LED verlichting of zoekt u iets van een bepaalde afmeting, dan kunnen wij alle LED producten op maat aanleveren. Denk bijv. aan een waterdichte led strip van 2.85.
Wij maken de led strip voor u op de juiste maat en kunnen de gewenste kabellengte er zonder problemen voor u aan solderen. Dit bespaard u natuurlijk een hoop tijd en moeite.
Tevens kunnen wij dan de garantie 100% garanderen.

Kwaliteit


Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons voorop. Al onze LED producten worden uitvoerig en grondig getest en krijgen allen een duurtest van 72 uur voordat het LED product de fabriek verlaat. Dit doen we om de kwaliteit te garanderen en  er zeker van te zijn dat het product 100% in orde is.

1. Aan/uit test gedurende minstens 10.000 cycli
2. Test volgens de CE norm IEC-60598;
3. De led verlichting word getest bij een temperatuur van -20℃
4. De led verlichting word getest bij een temperatuur van +60℃
5. Drop testing

Eigen productie en eigen import

De producten die wij aanbieden op onze website worden rechtstreeks in de fabriek aangekocht. Wij kunnen zelf onze producten zorgvuldig controleren en tegen de beste prijs aanbieden. Tevens zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen hierdoor het nieuwste van het nieuwste leveren  en lopen voorop met de meest voor uiteenlopende technieken.

Al onze LED strip profielen worden door ons ontwikkeld, ontworpen en gefabriceerd. Hierdoor zijn wij absoluut de goedkoopste led strip profielen leverancier van Europa.

Certificering

Alle LED producten zijn gecertificeerd met het CE keurmerk. Deze producten mogen wij dan ook in heel Europa verkopen. Tevens hebben de een aantal van onze producten het ROHS keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat er geen chemische stoffen zijn verwerkt in het product.
Een groot deel van onze producten zijn  voorzien van het TUV-keurmerk. Dit hoogwaardige Duitse keurmerk geeft aan dat het product zeer betrouwbaar en veilig is.

Webwinkel keur – Veilig kopen

Onze webshop is aangesloten bij webwinkel keur zodat u verzekerd bent van een goede aankoop.

led profiel

Heeft u vragen aan LED-Gigant neem dan contact op per e-mail of bel ons voor advies 0850020244.

Selecteer een Afleverpunt