LED verlichting escape rooms

LED verlichting voor escape rooms

Een escape room van verlichting voor zien is geen eenvoudige opgave. Wij van LED verlichting hebben verlichting in huis special voor het verlichten van escape rooms. Ons aanbod LED escape room verlichting is gunstig in prijs en kwaliteit. De LED strips van LED Gigant voorzien iedere escape room van sfeervolle verlichting. Voor het verlichten van een escape room, adviseren wij u gebruik te maken van LED strips in combinatie met LED strip profielen. Deze zorgen voor indirecte verlichting die bijvoorbeeld in iedere gewenste kleur kan worden ingesteld.

LED-Gigant.nl heeft een grote keuze in alle type LED strips voor in een escape room. Met RGB en RGB / WW LED strips kunt u eenvoudig een mooie sfeer creëren.

Wat heeft u nodig om een escape room te voorzien van LED strips? Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft:

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip.

Welke LED strips zijn geschikt?

  • LED strips met 1 vaste kleur
  • LED strip wit
  • LED strip warm wit
  • LED strip RGB
  • LED strip RGB/WW

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij verkopen zowel WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.
De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast WIFI controllers voor LED strips bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbediening.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085 0020244

 LET OP!

Wanneer u LED strips in een escape room wilt gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die onvoldoende koeling krijgen zullen snel defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele jaren langer mee.

De voordelen van LED etalageverlichting op een rijtje.

✓Aluminium LED etalage profielen tegen de laagste prijs
✓Inclusief gratis afdekking (mat / transparant )
✓Verkrijgbaar in 1 meter of 2 meter
✓Direct te gebruiken
✓Eenvoudig te koppelen
✓Uit voorraad leverbaar
✓100% veilig
✓Makkelijk te installeren
✓Eenvoudig op maat te maken

Voor een maximaal lichtopbrengst van uw strips, kiest u voor de gratis heldere afdekking, wanneer u het licht iets wilt breken, adviseren wij om een gratis opale afdekking te bestellen.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening in te stellen en te bedienen.
Wat u nodig heeft om LED strips te gebruiken is afhankelijk van uw wensen om de etalage uit te lichten en de wensen met betrekking tot de bediening van de verlichting.

LED verlichting Showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Wanneer u vragen heeft of liever een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244
 
Levering
Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden

Voor meer informatie over escape rooms surft u naar escaperoompagina.nl.