LED verlichting escape rooms

LED verlichting voor escape rooms

Een escape room van verlichting voor zien is geen eenvoudige opgave. Wij van LED verlichting hebben verlichting in huis special voor het verlichten van escape rooms. Ons aanbod LED verlichting voor uw escape room is gunstig in prijs en kwaliteit.
De LED strips van LED Gigant zorgen binnen iedere escape room voor sfeervolle verlichting welke uiteraard op iedere scene of gebeurtenis aan te passen is.
Voor het verlichten van een escape room, adviseren wij u gebruik te maken van LED strips in combinatie met LED strip profielen. Deze zorgen voor directe of indirecte verlichting.

De voordelen van LED oplossingen voor escape rooms op een rijtje.

✓LED profielen voor ongeëvenaarde sfeereffecten
✓LED lichtlijnen tot 30 meter in iedere gewenste kleur
✓Dimbaar of op kleur in te stellen zonder technische kennis
✓Eenvoudig te koppelen of te verlengen
✓5 jaar garantie
✓100% veilig
✓Eenvoudig te installeren
✓Volledig op maat aangeleverd. direct klaar voor gebruik
✓ 5 jaar garantie!

Wat u nodig heeft om LED verlichting te gebruiken is afhankelijk van uw wensen om de escape room uit te lichten en de wensen met betrekking tot de bediening van de verlichting. Hierin adviseren wij u graag, kom gerust langs voor direct gratis advies op stuur ons uw offerte aanvraag.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Kom langs in onze LED showroom, hier kunt u alle LED oplossingen bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage.

Wanneer u vragen heeft of liever een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244
 

Vraag hieronder een direct een offerte aan

Neem contact met ons op

Selecteer een Afleverpunt