Steenstrips met LED verlichting

led strip profiel steenstrip wand

Er zijn vele soorten steenstrips en wandbekleding met hardsteen verkrijgbaar. Ook de manier waarop deze wanden het beste kunnen worden verlicht zijn enorm.

led strip profiel steenstrip wand

LED profielen weggewerkt in wanden in combinatie met steenstrips zorgen ervoor dat wanden en muren er nog unieker uit komen te zien.
U kunt de LED profielen op vrijwel alle manieren in de steenstrip verwerken. Wij adviseren om het altijd in lijn te houden met de gewenste sfeer in de gehele ruimte

Het verlichten van uw steenstrip wand is eenvoudig te realiseren door gebruik te maken onze speciale LED strips.

LED strips voor steenstrips
Al onze LED strips zijn dimbaar en leverbaar in iedere gewenste lichtkleur en lichtsterkte, uiteraard houden wij hierbij volledig rekening met uw budget en lichtwensen. Er is voor iedere gewenste lengte een LED strip leverbaar, ook de allernieuwste COB LED strips voor een 100% egale lichtlijn zijn volop leverbaar. Ook qua aansturing en aansluiting denken wij volledig met u mee, zodat u tijdens de installatie niet voor verrassingen komt te staan.

Stappenplan aanschaf LED verlichting in combinatie met muur of wand tegels of steenstrips bij LED-gigant.nl.

 1. Inventarisatie van uw wensen
  Stuur ons uw offerte aanvraag met daarin al uw wensen voor uw eigen steenstrip project. Onze LED licht experts maken een vrijblijvende inventarisatie van de huidige verlichting, of de te vervangen verlichting.
  Onze LED licht experts nemen telefonisch contact met u op om de aanvraag te bespreken.
 2. Opstellen offerte
  U ontvangt een op compleet maat gemaakte offerte op basis van de besproken wensen.
 3. Bespreken offerte
  U kunt ons 6 dagen per week bereiken om de offerte te bespreken. Liever langskomen om alles te bespreken? Kom langs in onze LED showroom zodat u alles artikelen kunt bekijken, neem hierbij gerust uw installateur, aannemer of architect mee.
 4. Bij akkoord op de offerte
  Bij akkoord op de offerte neemt onze LED projectcoördinator contact met u op een leverdatum in te plannen, uiteraard kunt u alle artikelen ook vrijwel direct bij ons afhalen. Wij leveren namelijk vrijwel alle LED verlichting direct uit eigen voorraad.
 5. Installatie LED verlichting in steenstrip muur
  Veel van onze klanten hebben eigen installateurs, mocht u op zoek zijn naar een gecertificeerde installateur voor het plaatsen van onze LED verlichting dan werken wij nauw samen met gecertificeerde installateurs. Na de installatie ontvang je tot 5 jaar garantie!

Vraag via deze weg direct uw offerte aan en wij sturen u digitaal een geheel vrijblijvende offerte toe.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  LET OP!
  Hoe dieper het LED profiel is en hoe dieper een LED strip in het LED profiel geplaatst wordt, des te strakker zal de lichtlijn worden. Heeft u niet veel inbouw diepte dan zijn COB LED strips de beste oplossing.

  U kunt al onze LED profielen eenvoudig vastboren met verzonken schroeven, vastkitten met bijvoorbeeld Polymax of gebruik handige montageklemmen voor LED profielen.

  Uniek is de super krachtige montagetape voor LED profielen, deze hebben een kleefkracht van wel 80kg per meter en zijn ook nog eens vocht bestendig.

  LED verlichting showroom
  Breng gerust een bezoekje aan onze LED verlichting showroom en laat u informeren door onze enthousiaste LED experts.

  Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.

  Levering
  Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een tracking trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen. U bent tevens van harte welkom om uw order gelijk af te halen.