Spotjes draadloos dimmen

Wij krijgen regelmatig vragen of het mogelijk is om spotjes of LED spotjes draadloos te dimmen. vOp deze vraag hebben wij niet alleen het antwoord maar ook de oplossing in huis.Het draadloos dimmen van LED spots was nog nooit zo eenvoudig dankzij LED-gigant.nl. De eenvoudigste oplossing is onze draadloze dimmer set te bestellen.Hiermee heeft u de mogelijkheid 300 watt fase dimmers te dimmen.

Hang de MiBoxer AC triac RF+Push dimmer tussen uw 230v aansluiting en de voeding(en) van uw LED spot(s). Vervolgens verbind u de remote met de controller en het dimmen kan beginnen!

4 zone dimmerset draadloos fase afsnijding triac

Bestel hier onze draadloze fase dimmer set met afstandsbediening.

Bestel hier onze draadloze fase dimmer set met 1 zone wandsturing

Bestel hier onze draadloze fase dimmer set met 4 zone wandsturing

Losse fase dimbare LED controllers van MiBoxer by Milight besteld u hier.

triac wanddimmer milight 1

Afhankelijk van de kwaliteit van uw fase dimbare LED voeding heeft deze oplossing een erg smoothe dimcurve. Het dimmen zal vlot en soepel gaan.

Indien u nog niet in het bezit bent van fase dimbare LED voedingen dan helpen wij u graag bij het maken van uw keuze.

Wij leveren LED fase dimbare voedingen in zowel 12 als 24 volt. Hiermee kunt u LED verlichting zoals LED strips fase gestuurd dimmen.

Kom gerust langs voor een demonstratie, wij leveren alle LED voedingen direct uit eigen voorraad met maar liefst 5 jaar garantie, en ook nog eens voor de laagste online prijzen!

Wij zien u graag terug in onze winkel.