Schoenenwinkel / sneakerstore LED verlichting

LED verlichting en met name de combinatie LED 3 fase met LED strips worden in schoenenwinkels of sneakerstores vaak gebruikt. Een groot voordeel van LED strips is dat deze in iedere kleur (dus ook uw huisstijl ) zijn in te stellen, dit geeft een unieke sfeer aan iedere ruimte.

De mogelijkheden voor het uitlichten van schoenen en sneakers zijn met de combinatie 3 fase LED verlichting als LED strips enorm.

Wat kunt u verwachten van LED-gigant.nl.

 • Op maat maak service
 • Hoge kwaliteit, lage prijs
 • Offertes afgestemd op uw project
 • Gratis lichtadvies inclusief lichtplan
 • Eigen voorraad
 • Tot 5 jaar garantie op onze producten
 • Altijd snelle en goede oud Hollandse service
 • Gedreven personeel met ervaring op het gebied van Led

schoenenwinkel verlichting sneakerstore

Stappenplan aanschaf LED verlichting voor sneakerstores of schoenenwinkels bij LED-gigant.nl.

 1. Inventarisatie van uw wensen
  Stuur ons uw offerte aanvraag met daarin al uw wensen. Onze LED licht experts maken een vrijblijvende inventarisatie van de huidige verlichting, of de te vervangen verlichting.
  Onze LED licht experts nemen telefonisch contact met u op om de aanvraag te bespreken.
 2. Opstellen offerte
  U ontvangt een op compleet maat gemaakte offerte op basis van de besproken wensen.
 3. Bespreken offerte
  U kunt ons 6 dagen per week bereiken om de offerte te bespreken. Liever langskomen om alles te bespreken? Kom langs in onze LED showroom zodat u alles artikelen kunt bekijken, neem hierbij gerust uw installateur, aannemer of architect mee.
 4. Bij akkoord op de offerte
  Bij akkoord op de offerte neemt onze LED projectcoördinator contact met u op een leverdatum in te plannen, uiteraard kunt u alle artikelen ook vrijwel direct bij ons afhalen. Wij leveren namelijk vrijwel alle LED verlichting direct uit eigen voorraad.
 5. Installatie LED verlichting
  Veel van onze klanten beschikken eigen installateurs, mocht u op zoek zijn naar een gecertificeerde installateur voor het plaatsen van onze LED verlichting dan werken wij nauw samen met gecertificeerde installateurs. Na de installatie ontvang je tot 5 jaar garantie!

Wat uw keuze omtrent de juiste LED verlichting ook zal zijn, wij adviseren u graag over de juiste LED oplossingen. Bel nu met onze LED experts op nummer 0850020244.

Vraag via deze weg direct uw offerte aan en wij sturen u digitaal een geheel vrijblijvende offerte toe.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  led profiel sneakerstore

  LET OP!

  Breng een bezoekje aan onze LED verlichting showroom

  Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor uw schoenenwinkel of sneakerstore aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw LED winkelschap verlichting.