Montage LED strip profielen

Het monteren van LED strips kan eenvoudig en professioneel worden uitgevoerd met onze aluminium profielen.

Er zijn meerdere manieren om de aluminium profielen te monteren.

Profiel vastboren

U kunt de aluminium profielen gemakkelijk zelf vastboren door op de gewenste plek een gat te boren in het profiel. De schroeven hiervoor worden niet meegeleverd, omdat er diverse type ondergronden zijn. De profielen kunnen afhankelijk van de ondergrond op ieder horizontaal oppervlak worden gemonteerd.

Profiel met (montage)klemmen.

Wij leveren onze profielen ook met montageklemmen. Met montage(klemmen) / montagebeugels van led-gigant.nl is het monteren van de profielen zeer eenvoudig en wordt het led profiel degelijk en stevig gemonteerd. De montageklemmen zijn gemaakt van duurzaam aluminium en niet van plastic (zoals bij veel aanbieders). Plastic montageklemmen gaan na verloop van tijd stuk en zullen breken.
De montageklemmen verdwijnen na montage onder het led profiel en zijn hierdoor niet meer zichtbaar en dus netjes weggewerkt.

Bekijk hier onze montageklemmen voor LED profielen.

(Selecteer de optie montageklem bij uw bestelling)
Wenst u meer montageklemmen te gebruiken dan verwijzen wij u door naar de bestelpagina voor montageklemmen.

Kabelgoot met montageklemmen
LED-Gigant heeft een unieke oplossing voor de montage van LED strip profielen.
Dit is een uniek systeem waarmee u de profielen op de kabelgoot klikt. U kunt hierdoor oneindig veel strips met elkaar verbinden, waarbij u de verbinding en stroomkabels netjes in de kabelgoot kunt wegwerken. Dit systeem is uniek en exclusief verkrijgbaar via onze webshop. De kabelgoten kunnen worden vastgezet zonder of met de montageklemmen.
De kabelgoten voor led strips zijn leverbaar in 1 of 2 meter.

Vanaf nu zijn al onze LED kabelgoten leverbaar in het wit, zwart en standaard aluminium.