lichtlijnen maken van LED strips

Lichtlijnen maken van led strips

 

Het maken van lange lichtlijnen door het koppelen van led strips is tegenwoordig heel erg populair door het feit dat de verhouding tussen lumen en het wattage de laatste jaren een stuk verbeterd is. Hierdoor is het voordeliger om te investeren in led strips en is bovendien de kwaliteit enorm vooruitgegaan.

De investering in LED strips is zelfs zo laag dat

 

Het maken van een mooie egale lichtlijn is met ons aanbod eenvoudig te realiseren.

 

Met lichtlijnen kunt u erg goed ruimtes verlichten. Het enige dat u nodig heeft is een LED strip met minimaal een verbruik van 9 watt per meter, een LED trafo en een LED profiel.

U kunt de led strips profielen in verschillende vormen bij ons online aanschaffen. U heeft bij vrijwel alle led profielen de keuze uit twee verschillende soorten led profiel afdekkingen namelijk een heldere en opale afdekking. Wij raden u aan om geen heldere afdekking te gebruiken als de led strips direct in het gezichtsveld worden geïnstalleerd, omdat dit voor last aan uw ogen zou kunnen zorgen. Als het licht dus wel in uw gezichtsveld staat is uw beste keuze om opale afdekkingen te nemen waardoor het licht eruitziet als een rechte lijn in plaats van allemaal losse lampjes.

 

Als u verder nog vragen heeft voor het maken van de ideale lichtlijn met LED strips dan kunt u altijd contact opnemen met het team van LED-gigant.nl.