Filters

toon de blokken hulp

Voltage +

Wattage +

Aantal LED's +

CRI waarde +

Lengte +

Breedte LED strip +

Product Dimbaar +

Product Kelvin waarde +

Product IP waarde +

Type afdekking +

Kleur +

Type LED profiel afdekking +

Lumen output per meter +

Binnenmaat +

Buitenmaat +

Toepassing +

Vorm LED profiel +

Plaatsing +

Productcategorieën +

Iswaniewa

Een hanglamp is zeer bepalend voor de sfeer in een ruimte. Een hanglamp zweeft als het ware tussen plafond en bijvoorbeeld een tafel of balie en nodigt uit tot observeren en waar te nemen.

Bij dit laatste spelen kwaliteit, functionaliteit en beleving een grote rol. Kwaliteit en functionaliteit zijn een vanzelfsprekendheid, terwijl de beleving van de lamp voor ieder een persoonlijke ervaring zal zijn.
De ervaring wordt bepaald door o.a. vorm, lichtval en hoe de hanglamp zich verhoudt ten opzichte van de omgeving waarin deze hangt.

Als het om lichtval gaat kan deze Iswaniewa Mantalamp naar wens ingesteld worden; hiervoor zijn drie verstelbare lichtbronnen aan de onderkant van deze lamp ingebouwd. Om het effect van zweven te bekrachtigen bevinden zich twee lichtpunten binnen in de lamp die de voor- en zijkanten indirect verlichten.

De sierlijke hanglamp in de vrije vorm gelijkend aan de mantarog en het mysterieuze zeewier kelp zijn twee belangrijke ingrediënten die geleid hebben tot de Mantalamp van ISWANIEWA. Zowel de vorm van de rog als het zeewier lijken beiden horizontaal en verticaal te zweven in hun habitat. Deze inspiratiebronnen gaven vorm aan deze designlamp met gracieuze welvingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar een unieke high end design hanglamp? Ontdek nu de ISWANIEWA via LED-gigant.nl

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.